Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Nieuwste Nederlandse muntset is vanaf vandaag verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Vandaag is de dag waar veel verzamelaars naar uitkijken. De bekendmaking van één van de meest verzamelde muntsets in Nederland. Heeft u ook zo naar dit moment uitgekeken? Vanaf vandaag kunt u uw reservering plaatsen voor de officiële Nationale Proof Set 2022! Dit jaar heeft de set een unieke zwaar verzilverde Proof uitgifte met het "Aarde" thema. Exclusief via deze set verkrijgbaar.

De oplage van de Nationale Proof Set is dit jaar slechts 3.000 sets. Wij merken dat op de eerste dag vaak al veel intekeningen binnenkomen door deze beperkte beschikbaarheid en dat de sets snel zijn uitverkocht. Niemand wil de kans mislopen om de waardevolle jaarset aan hun verzameling toe te voegen. Wacht daarom niet te lang en klik snel hier om uzelf direct in te tekenen op deze gewilde set.

Na vijf jaar heeft Nederland sinds 1 januari 2022 weer een nieuwe Muntmeester. Elke Muntmeester heeft een eigen teken dat, vanaf het moment van aantreden, op de Nederlandse munten wordt geslagen. Het nieuwe teken is de Raaf, het teken van onze Muntmeester Bert van Ravenswaaij. De Nationale Proof Set 2022 bevat de allereerste Proofmunten waarop dit nieuwe Muntmeesterteken is aangebracht.

Van 2022 tot en met 2025 staan de Nationale Proof Sets in het teken van de vier elementen: aarde, vuur, lucht en water. De serie start dit jaar met het element "Aarde". Dit zie je terug de zwaar verzilverde uitgifte in het midden van de set. Op de uitgifte zie je twee handen die een ontkiemend zaadje vasthouden. Omgeven door bladeren vormen de handen ook de stam van een boom. De zilveren "Aarde" uitgifte is alleen verkrijgbaar in de Nationale Proof Set 2022.

De Nationale Proof Set 2022 komt in duurzame verzamelcassette die geheel aansluit op het thema. Uw set bevat alle munten van 1 Eurocent tot en met de 2 Euro. De perfecte set ter herinnering aan het jaar 2022!

Wil u gegarandeerd een exemplaar bemachtigen? Reserveer dan nu snel hier de Officiële Nationale muntset in Proof kwaliteit. De kwaliteit Proof is de hoogste kwaliteit. De munten worden zo behandeld dat er een groot contrast ontstaat tussen het reliëf en de achtergrond. De achtergrond is een puntgave spiegel. Proofmunten zijn uiterst kwetsbaar en worden daarom met de grootste zorg behandeld.

Uitgifte Officiële Nationale Proof Set 2022
Thema De vier elementen - Aarde
Kwaliteit Proof
Oplage Slechts 3.000 sets! Reserveer snel hier een exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Een zwaar verzilverde uitgifte die exclusief via deze set verkrijgbaar is
Leverdatum Medio mei
Officiële uitgifteprijs Slechts € 69,95

Door de beperkte oplage is een deel van de verzamelaar vaak te laat om de jaarsets te bemachtigen. Wilt u nooit meer een jaarset missen in uw verzameling? Meldt u dan hier eenvoudig aan voor onze Officiële Nationale Proof Set Collectie. U komt dan op onze exclusieve reservering lijst. Zo weet u 100% zeker dat u elke set gegarandeerd kunt bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwste Nationale Proof Set!

Deel het bericht