Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer het eerste Nederlandse Vijfje van 2022!

(Leestijd: 1 minuut)

Onlangs konden wij het ontwerp van de officiële Nederlandse 5 Euro munt ter ere van het Verdrag van Maastricht aan u bekendmaken. Zoals wij al hadden verwacht is de interesse in dit gloednieuwe wettige betaalmiddel gigantisch. In kritische tijden is de vraag naar edelmetalen altijd hoog geweest.

Inmiddels hebben wij al vele reserveringen voor het schitterende Verdrag van Maastricht Vijfje in ontvangst mogen nemen. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om de munt zelf te bestellen? Klik dan snel hier om naar de speciale website Zilveren-vijfje.nl te gaan. Daar kunt u uw Verdrag van Maastricht Vijfje direct reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

De officiële Nederlandse munt voor het Verdrag van Maastricht is verkrijgbaar in verschillende versies. Op moment van schrijven hebben wij van elke munt nog een aantal exemplaren beschikbaar. Wij kunnen u echter niet vertellen hoelang dat zo blijft. Tegen de tijd dat u deze nieuwsbrief leest, zou het zelfs zo kunnen zijn dat één van de versies al is uitverkocht. Ga daarom direct naar de website en maak vandaag nog uw keuze.

Wij merken vooral dat er zeer veel wordt ingetekend op het Verdrag van Maastricht Vijfje in Goud Proof. Natuurlijk is de belangstelling in de gouden munten van ons Koninkrijk altijd al groot. In Nederland, maar vaak ook in het buitenland. Van de waardevolle Goud Proof munt worden maximaal 800 exemplaren uitgegeven!

De uitgifte van de munt is ter ere van het 30ste jubileum van het Verdrag van Maastricht. Dit verdrag vormde de Europese Gemeenschap om tot de Europese Unie en is op 7 februari 1992 getekend. Het Verdrag legde de basis voor de invoering van een gemeenschappelijke munt.

De Ceremoniële Eerste Slag van het Verdrag van Maastricht Vijfje zal een feestelijk moment worden. De Eerste Slag vindt namelijk plaats op Koningsdag. Naar verwachting kunnen wij de munt dezelfde week naar u toezenden.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Nederlandse 5 Euro munt.

Deel het bericht