Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

België 2 Euro Proof "30 Jaar Europese Vlag"

(Leestijd: 1 minuut)

De iconische blauwe Europese vlag met de twaalf gouden sterren staat symbool voor eenheid en solidariteit binnen Europa. Gezien de huidige situatie is dat misschien wel belangrijker dan ooit tevoren. Samen staan we sterker.

Ter ere van de 30e verjaardag van de Vlag van Europa is een gemeenschappelijke munt uitgebracht door alle Eurolanden. U heeft vandaag de kans om een unieke Belgische uitvoering van deze munt te bemachtigen. De officiële 2 Euro in Proof-kwaliteit heeft een oplage van slechts 7.500 exemplaren en is in Nederland nog uitsluitend bij ons verkrijgbaar.

Echter hebben wij slechts 41 exemplaren beschikbaar. Klik daarom snel hier om deze officiële 2 Euro aan uw verzameling toe te voegen, of om vandaag te starten met verzamelen. Voor maar € 39,95 ontvangt u een exemplaar in een luxe muntcassette van de Koninklijke Belgische Munt. Deze cassette waarborgt de superieure kwaliteit van de munt, en zorgt voor een uitstekende presentatie.

De Belgische 2 Euro mag niet ontbreken in uw verzameling. In het midden van de munt is een afbeelding van de Europese Vlag te zien. Deze is omringt door twaalf gestileerde menselijke figuren. Deze staan voor de oorspronkelijke twaalf lidstaten van de EU. Bovenaan de munt ziet men de landsnaam van België in de drie officiële talen, het Nederlands, Frans en Duits.

Voor het reserveren van de Belgische 2 Euro in Proof kunt u hier het reserveringsformulier invullen. Wij kunnen u de uitgifte aanbieden zolang de voorraad strekt!

Proof is de hoogste muntkwaliteit. Voor deze munten zijn speciale gepolijste muntstempels en speciaal geprepareerde muntplaatjes gebruikt. Dit zorgt voor een gave hoog-spiegelende achtergrond. De munten worden ook één voor één geslagen, verpakt in capsules en alleen met handschoenen vastgepakt. Hierdoor vertonen de munten geen enkel krasje of oneffenheid.

Wij raden u aan om niet te lang te wachten met uw aanvraag en wensen u veel verzamelplezier met deze Belgische 2 Euro in Proof-kwaliteit.

Deel het bericht