Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Exclusief verkrijgbaar: Officieel aandenken aan de Winterspelen

(Leestijd: 1 minuut)

Het zal u niet zijn ontgaan: De Olympische Winterspelen in Peking zijn in volle gang! De eerste gouden medaille is binnen en daarom bieden wij u graag deze gloednieuwe set met officiële Olympische munten van puur (99,99%) zilver aan. Een prachtig aandenken aan de Spelen, speciaal voor verzamelaars.

De schitterende Olympische Winterspelen 2022 Prestige Set is in Nederland exclusief verkrijgbaar op onze website. Hierdoor bevindt u zich in een bevoorrechte positie. U bent namelijk één van de weinigen in ons land die de kans krijgt een exemplaar te bemachtigen.

De wereldwijde oplage van deze waardevolle set uit China is zeer strikt gelimiteerd. Hierdoor is maar een klein aantal exemplaren bestemd voor de Nederlandse markt. Klik dus snel hier om uw Olympische Prestige Set te reserveren, want dit is misschien uw enige kans!

Het officiële aandenken aan de Olympische Winterspelen 2022 bevat vier puur zilveren munten. Deze munten zijn geslagen in de allerhoogste kwaliteit, Proof, en voorzien van een uniek holografisch effect. Hier kunt u grotere afbeeldingen van de munten bekijken. Het holografische effect komt echter pas echt goed tot uiting wanneer u de set vasthoudt.

Op elke munt staat een andere Olympische sport centraal. Zo is één van de munten gewijd aan één van de favoriete sporten in ons land: Schaatsen. Naar verwachting is de interesse in deze zeldzame zilverset daardoor extra groot. Vooral na de gouden medaille die Irene Schouten gisteren heeft gewonnen. Zorg er dus voor dat u op tijd bent en vul direct uw bestelformulier in.

De andere drie munten zijn geslagen ter ere van de skisport, biatlon en kunstschaatsen. Hoewel de afgebeelde disciplines van elkaar verschillen, is de kwaliteit van de waardevolle munten hetzelfde. Om de superieure kwaliteit te waarborgen, heeft de Chinese Munt uw set voorzien van een luxe verzamelcassette. Deze cassette, met het logo van de Winterspelen in Peking, zorgt voor een goede bescherming en een uitstekende presentatie.

Ik wens u alvast veel plezier met uw officiële aandenken aan de Olympische Winterspelen 2022.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor