Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Heeft u de felbegeerde Nationale B.U. Set 2022 al besteld?

(Leestijd: 1 minuut)

Vorige week ging de inschrijving voor de gloednieuwe Nationale B.U. Set van start. Het liep direct storm op de website waar deze felbegeerde Nederlandse muntset kan worden besteld. Er kwamen zelfs zoveel aanvragen tegelijk binnen, dat de website tijdelijk overbelast was.

Hierdoor is een aantal reserveringen niet succesvol opgeslagen in ons systeem. Zo hebben wij uw reservering helaas niet ontvangen. De strikt gelimiteerde muntset, met een oplage van slechts 11.500 exemplaren, is gelukkig nog wel beschikbaar. Klik daarom snel hier en bestel direct.

De Nationale B.U. Set is verkrijgbaar voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95. Echter lijkt er extra veel vraag naar deze set te zijn. Immers bevat deze set de eerste Nederlandse Euromunten met het nieuwe Muntmeesterteken. U wordt dan ook aangeraden vandaag uw formulier in te vullen.

Heeft u de set vorige week donderdag ook al geprobeerd te bestellen, maar kreeg u toen een foutmelding te zien? Dan bieden wij onze excuses aan voor het ongemak. Het probleem is nu verholpen.

Voor de volledigheid vindt u de aankondiging van de Nationale B.U. Set hieronder:


Inschrijving gestart voor officiële Nationale B.U. Set 2022!

Het Nederlandse verzameljaar begint vaak met de bekendmaking van één van de meest verzamelde muntsets van ons land. Dit is ook dit jaar het geval. Zo kunt u zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de gloednieuwe officiële Nationale B.U. Set!

Ik heb de nieuwste set nog niet zelf vastgehouden, want deze moet nog worden geslagen. Echter wil ik u toch aanraden snel in te schrijven. De oplage is beperkt tot slechts 11.500 sets. In het verleden waren sets met een zeer gelimiteerde oplage soms al in een paar dagen uitverkocht. Reserveer dus snel via deze link, want op is op!

Wist u trouwens dat ons land sinds 1 januari van dit jaar een nieuwe Muntmeester heeft? Elke Muntmeester heeft een eigen teken dat, vanaf het moment van aantreden, op de Nederlandse munten wordt geslagen. De Nationale B.U. Set 2022 bevat de allereerste munten waarop dit nieuwe Muntmeesterteken is aangebracht.

Gemiddeld is iemand 10 jaar Muntmeester. Er zijn zelfs mensen geweest die het ambt meer dan 20 jaar beoefenden. Het komt dus weinig voor dat er een nieuw Muntmeesterteken wordt geïntroduceerd. Hierdoor is de interesse in de set van dit jaar waarschijnlijk extra groot.

Dit is de eerste set in een nieuwe serie waarop de vier elementen centraal staan: Aarde, vuur, wind en water. Zoals u op de afbeelding kunt zien, is de set van 2022 gewijd aan ‘Aarde’. De andere drie elementen worden uitgebeeld op de Nationale B.U. Sets die de komende jaren worden geslagen.

Indien u de officiële Nederlandse muntset nu reserveert, bent u gegarandeerd van een exemplaar. Uw set wordt geleverd in de originele blisterverpakking en bevat alle munten van 1 Eurocent tot en met 2 Euro. Dit is een unieke kans, want de 1 en 2 Eurocent munten komen niet in omloop.

Bovendien is elke munt in de hoogwaardige kwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Dit is een kwaliteit waarbij de munten worden geslagen met speciaal gepolijste muntplaatjes. Tevens worden de munten na het slaan met veel zorg in de beschermende en representatieve verpakking geplaatst.

Uitgifte Officiële Nationale B.U. Set 2022
Thema De vier elementen - Aarde
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 11.500 sets! Reserveer snel hier een exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Eerste set met het nieuwe Nederlandse muntmeesterteken
Leverdatum Eind februari
Officiële uitgifteprijs Slechts € 26,95

Door de beperkte oplage was een deel van de verzamelaars vaak te laat om de jaarset te bestellen. Deze was al uitverkocht, of werd alleen nog voor hogere bedragen verhandeld. Daarom kunt u zich hier eenvoudig aanmelden voor de Officiële Nationale B.U. Set Collectie. Uw naam wordt dan op de exclusieve reserveringslijst voor de gewilde sets geplaatst. Zo weet u 100% zeker dat u niet alleen de set van 2022, maar ook die van de aankomende jaren, gegarandeerd kunt bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Als u bent ingeschreven op de reserveringslijst, wordt u bovendien ook bij beschikbaarheid één van de schaarse sets van voorgaande jaren aangeboden. Zo kunt u eenvoudig uw collectie compleet maken. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht, zonder risico, en verzamelt de sets alleen zolang u dat wilt.

Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwste Nationale B.U. Set.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor