Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Unieke Pepsi-Cola munt in de vorm van een dop

(Leestijd: 1 minuut)

Af en toe wordt er een munt uitgegeven waarvan het unieke ontwerp direct in het oog sprint. Dat geldt zeker voor de munt die u nu kunt bestellen. Door het gebruik van geavanceerde munttechnieken is deze officiële Pepsi-Cola Herdenkingsmunt immers geslagen in de vorm van de iconische flessendop.

Alhoewel, helemaal uniek is die vorm niet... In 2018 hebben wij een vergelijkbare Coca-Cola munt aangeboden. De vraag naar die munt was zo groot, dat wij al snel door al onze exemplaren heen waren. Gelukkig konden wij toen een aantal extra munten verkrijgen voor de Nederlandse markt.

De internationale vraag naar deze Pepsi-Cola munt in puur (99,90%) zilver is echter nog groter. Hierdoor hebben wij minder exemplaren tot onze beschikking dan wij waarschijnlijk nodig zullen hebben. Mis uw kans op de bijzondere munt dus niet en bestel direct online.

Heel misschien herkent u het logo dat is afgebeeld op de munt? Het is het oude Pepsi-Cola logo dat in 1950 op de allereerste flessendoppen werd gebruikt. Dat was voor het eerst dat het merk de kleur blauw verwerkte in het logo. Vandaag de dag is het logo bijna niet meer voor te stellen zonder die kleur.

Indien u een exemplaar bestelt, ontvangt u gegarandeerd een uniek verzamelstuk. Nooit eerder is er een officiële zilveren Pepsi-Cola munt in de vorm van een dop geslagen. Bovendien is de munt prachtig verpakt in een speciale raam-cassette en voorzien van een Certificaat van Echtheid.

Ik wens u heel veel plezier met dit bijzondere eerbetoon aan een iconisch merk.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor