Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

2022: Het Jaar van de Tijger

(Leestijd: 1 minuut)

Vorige week werd in de meeste landen, niet alleen in het westen, de start van een nieuw jaar groots gevierd. Maar niet overal. In 2022 begint het Chinees Nieuwjaar bijvoorbeeld pas op 1 februari.

Om de belangrijkste Chinese feestdag extra luister bij te zetten, heeft de Britse Koninklijke Munt een schitterende zilveren 2 Pond munt geslagen. U heeft nu de kans om een exclusieve ‘Limited Edition’ uitvoering van dit prachtige betaalmiddel te reserveren. Heel bijzonder, want deze uitvoering is al volledig uitverkocht bij de Britse Munt vanwege de gelimiteerde oplage.

Wilt u dus 1 van de slechts 2.668 waardevolle ‘Limited Edition’ uitvoeringen ter wereld in uw bezit hebben? Klik dan snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan. Wij hebben maximaal 20 exemplaren tot onze beschikking en het is onmogelijk om er meer te bestellen.

Volgens de Chinese astrologie is 2022 ‘Het Jaar van de Tijger’. Dit dier is dan ook centraal afbeeld op de schaarse munt. Mensen die onder dit dierenteken worden geboren, zijn vaak edel, daadkrachtig en onverschrokken. Wist u bijvoorbeeld dat onze Prinses Beatrix is geboren in een Jaar van de Tijger? Hetzelfde geldt voor Koningin Elizabeth II.

Er is altijd veel interesse in Herdenkingsmunten ter viering van het Chinees Nieuwjaar. Zo geeft men graag een munt cadeau, bijvoorbeeld aan mensen die onder hetzelfde dierenteken zijn geboren. Maar veel verzamelaars vinden de munten gewoon mooi, zonder zich te verdiepen in de Chinese astrologie. De munt die u hier kunt reserveren is niet voor niets uitverkocht bij onze leverancier.

De ‘Jaar van de Tijger’ munt is geslagen in puur (99,9%) zilver en in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof. Om de hoge kwaliteit te waarborgen, zal uw exemplaar worden verzonden in de hoogwaardige verzamelcassette van de Britse Munt. Tevens ontvangt u het genummerde Certificaat van Echtheid. Hieruit blijkt dat u één van de weinige exemplaren wereldwijd heeft bemachtigd.

Ik wens u heel veel plezier met deze nieuwe en toch al zeer schaarse verzamelaarsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor