Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer nu tijdelijk uw gratis € 2,- Herdenkingsmunt!

(Leestijd: 1 minuut)

Na zeven jaar geeft Nederland eindelijk weer een nieuwe € 2,- Herdenkingsmunt uit! Verzamelaars in binnen- en buitenland wachten hier al jaren op en wij hebben goed nieuws voor u. U kunt het officiële wettige betaalmiddel nu tijdelijk gratis omruilen op Nationale-omruilactie.nl.

De nieuwe Herdenkingsmunt wordt geslagen ter ere van het 35-jarig bestaan van het Erasmus-programma, dat is vernoemd naar de grootse Nederlandse filosoof Desiderius Erasmus. Een belangrijk initiatief dat de uitwisseling van studenten binnen de EU stimuleert.

Het Amsterdams MuntKantoor heeft 10.000 exemplaren beschikbaar gesteld voor de officiële Nationale Omruilactie. Vanwege de enorme interesse in Nederlandse munten, is de vraag waarschijnlijk veel groter dan het aanbod. Klik daarom snel hier en reserveer uw officiële Erasmus munt vandaag nog voor slechts € 2,-.

Minder dan 1 op de 1.700 Nederlanders kunnen deelnemen aan de omruilactie. Wij willen u aanraden om zo spoedig mogelijk uw reservering te plaatsen. De toewijzing van de gewilde Erasmus munt vindt strikt plaats op volgorde van binnenkomst van de reserveringen. Wees er snel bij, want OP=OP!

Thema 35 Jaar Erasmus-Programma
Uitgiftejaar 2022
Kwaliteit Uncirculated
Beschikbaarheid Slechts 10.000 exemplaren - Reserveer nu uw exemplaar
Aanbieding Tijdelijk € 2 voor € 2
Levering Medio juli 2022

Het is pas de vijfde gemeenschappelijke € 2,- munt die door de Euro-Landen wordt uitgegeven. De vraag naar de vorige gemeenschappelijke munt was gigantisch. In Europa, maar zelfs ook daarbuiten.

Wil u in de toekomst geen nieuwe Nederlandse € 2,- mislopen? Kies dan op Nationale-omruilactie.nl voor de optie waarbij u voordelig drie gewilde munten ontvangt. Zo meldt u zich aan voor de vrijblijvende reserveringslijst. Daarmee verkrijgt u de unieke kans om gegarandeerd andere speciale € 2,- munten te bemachtigen.

Ik wens u veel plezier met de nieuwste Nederlandse Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor