24-Karaats verguld met puur zilveren applicatie

(Leestijd: 1 minuut)

Het is al bijna twintig jaar geleden dat de Euro werd ingevoerd als wettig betaalmiddel in Nederland. Bij deze gelegenheid willen wij u vandaag graag kennis laten maken met één van de meest bijzondere herdenkingsuitgiften van de laatste jaren: De Eerste Euro Afslagen. Deze unieke uitgiften combineren meerdere munttechnieken met schoonheid en verzamelaarsinteresse.

Sinds de Euro een wettig betaalmiddel is, zijn er prachtige Herdenkingseuro’s geslagen. Veel van deze munten zijn al lange tijd uitverkocht. Mensen die de zeldzame munten nu willen bemachtigen, moeten bereid zijn enorme bedragen te betalen. Soms zelfs meer dan € 1.000,- per munt!

U heeft nu de mogelijkheid om van één van deze Herdenkingseuro’s voordelig een unieke eerste afslag te bemachtigen. Wij hebben de waardevolle uitgifte drie dagen voor u gereserveerd en met de kortingscode 2146EM2568 bespaart u maar liefst 67%. Klik snel hier om uw uitgifte af te roepen.

Met uw kortingscode wordt de speciale Herdenkingsuitgifte van Monaco u toegestuurd voor slechts € 9,95 (later € 29,95). Reageer snel, vanwege de grote internationale vraag naar de serie kan uw reservering niet langer dan drie dagen worden gehandhaafd. Hebben wij uw reservering na drie dagen niet ontvangen? Dan zijn wij genoodzaakt uw reservering aan iemand anders toe te wijzen.

U ontvangt uw Eerste Euro Afslag van Monaco 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. Indien u uw zending behoudt, verwerft u tevens het recht de overige uitgiften te verzamelen. Periodiek zal u een andere Eerste Euro Afslag worden aangeboden. U kunt zich op elk moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ik wens u heel veel plezier met deze unieke herdenkingsuitgifte.

Deel het bericht