Prachtige Maltese munt met kleur nu beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Af en toe kom ik iets tegen, wat ik niet kan laten liggen. Dit keer was het een officieel zilveren 10 Euro muntstuk uit Malta met een prachtig gekleurd ontwerp. Als u de munt bekijkt, denkt u er misschien wel hetzelfde over.

Wanneer wij een munt uit Malta aanbieden, zijn de reacties vaak uiterst positief. Ook is er altijd veel belangstelling in gekleurde Herdenkingsmunten. Hierdoor verwacht ik dat de vraag de beschikbaarheid van slechts 24 stuks ruim zal overstijgen. Wilt u één van deze Sterling zilveren munten bemachtigen? Klik dan snel hier en vul direct uw reserveringsformulier in.

Op de munt ziet u een schitterend bewerkte letter ‘O’. Deze komt uit een serie Gezangboeken genaamd de L‘Isle Adam Graduals, die zijn gemaakt rond 1533. De boekdrukkunst was toen al een kleine eeuw uitgevonden. De tien Gezangboeken zijn echter met de hand geschreven en voorzien van prachtige geverfde decoraties.

Als u de L‘Isle Adam Graduals zou willen bezichtigen, zou u naar de Sint John’s Co-Kathedraal in Malta moeten gaan. Voor de unieke munt met dezelfde naam hoeft u uw deur natuurlijk niet uit. Bestel nu een exemplaar en u ontvangt uw zending binnen enkele dagen.

De Sterling zilveren munt is voorzien van de officiële toebehoren. Uw exemplaar zal worden geleverd in de luxe presentatiecassette van de Bank van Malta, compleet met Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 2.500 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft.

Ik wens u veel plezier met deze unieke gekleurde munt uit Malta.

Deel het bericht