Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

De Flora & Fauna van Luxemburg

(Leestijd: 1 minuut)

Onlangs hebben wij u een officiële Luxemburgse 5 Euro Herdenkingsmunt van Sterling zilver en Nordic Gold aangeboden. Meermaals is ons gevraagd of wij nog meer munten uit dezelfde serie kunnen aanbieden. Echter is dat makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste exemplaren belanden al kort na uitgifte in verzamelingen.

Dat gold ook voor de munt die u hier kunt reserveren. U heeft deze kans te danken aan een Belgische handelaar die zo vriendelijk is geweest een paar exemplaren aan ons te verkopen. Zo blijkt wederom hoe belangrijk het is om goede contacten te onderhouden in binnen- en buitenland.

Het nadeel van dit soort aanbiedingen is dat er vaak verzamelaars zijn die de boot mislopen. Er zijn simpelweg te weinig exemplaren beschikbaar. Vorige week was de Franse munt bijvoorbeeld in vier uur uitverkocht. Klik hier om direct naar uw bestelformulier te gaan, want op is op!

De prachtige munt die u vandaag kunt bestellen is een vervolg in de serie munten met het thema Flora & Fauna van Luxemburg. Op deze munt staat het welbekende riet centraal, uitgebeeld met onder andere een rietplant en een vogel. Dit dier lijkt erg op een mus, maar het is een Rietzanger.

Zoals het begin van de naam doet vermoeden, verblijft deze vogel graag in gebieden met veel riet. Of het tweede deel van de naam ook toepasselijk is? Daarover verschillen de meningen waarschijnlijk. In Luxemburg heeft de vogel de minder flatterende naam ‘klenge Jaizert’. Oftewel, de kleine schreeuwer.

De bijzondere munt van Sterling zilver en Nordic Gold wordt geleverd in de officiële blisterverpakking. Deze speciaal ontwikkelde verpakking bevat alle specificaties van de munt, maar ook uitgebreide informatie over het thema. Op één van de foto’s die wij hebben gemaakt kunt u de verpakking van dichtbij bekijken.

Ik wens u veel plezier toe met deze officiële Luxemburgse Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor