Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Herdenkingsmunt voor het Jeugdjournaal nu verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Het moment waar veel verzamelaars op hebben gewacht is daar. Het ontwerp van de tweede officiële Nederlandse Herdenkingsmunt van 2021 is onthuld! Deze nieuwe munt wordt in opdracht van het Ministerie van Financiën uitgegeven ter ere van het Jeugdjournaal, dat veertig jaar bestaat.

Het speciale wettige betaalmiddel wordt geslagen in verschillende kwaliteiten. Zo is er voor elk wat wils. Echter wordt elke kwaliteit gekenmerkt door een zeer strikt gelimiteerde oplage. Van de waardevolle Goud Proof munt worden bijvoorbeeld maximaal 1.000 exemplaren uitgegeven!

Vanwege de lage oplage verwacht men dat verschillende verzamelkwaliteiten snel uitverkocht raken. Dat is bij veel 5 Euro munten het geval geweest, waaronder de tweede Herdenkingsmunt van 2020. Klik daarom nu hier en vul uw bestelformulier in om uw Jeugdjournaal Vijfje direct te reserveren.

Het Jeugdjournaal is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Het programma heeft generaties kinderen, maar ook volwassenen, op een begrijpelijke manier op de hoogte gebracht van het nieuws van over de hele wereld. Dat onze staatssecretaris van Financiën heeft besloten het instituut te eren met een officiële Verzamelaarsmunt is dan ook geen verrassing.

De eerste uitzending van het Jeugdjournaal was op 5 januari 1981, tijdens de 25ste verjaardag van het NOS Journaal. In eerste instantie was het programma slechts drie keer in de week te zien. Tegenwoordig wordt het zeven dagen per week, doordeweeks twee keer per dag, uitgezonden.

Naar verwachting kunnen wij het Jeugdjournaal Vijfje op 21 oktober verzenden. Indien u de munt aan uw verzameling toe wilt voegen, doet u er echter verstandig aan niet te wachten tot het zover is. Het zou immers zonde zijn als de munt al tijdens de voorintekening uitverkocht raakt. Plaats daarom het liefst vandaag nog uw bestelling en u ontvangt de nieuwste Nederlandse munt gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Nederlandse 5 Euro munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor