Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Een mijlpaal in het leven van de Kroonprinses

(Leestijd: 1 minuut)

Over een paar maanden wordt Prinses Amalia 18 jaar! Dat is een belangrijke mijlpaal, kroonprinses of niet, en iets om te vieren. Daarom proberen wij af en toe een toepasselijke aanbieding voor u te hebben. Hiervoor houden onze numismaten de muntenmarkt scherp in de gaten. Zo wisten wij vorige maand een aantal exemplaren van deze speciale Nederlandse muntset bemachtigen.

Het is niets minder dan de officiële Euro-Geboorteset uit geboortejaar van onze prinses. Een leuk cadeau voor jongeren die, net zoals de prinses, binnenkort hun 18e verjaardag vieren. Maar schroom niet om het bestelformulier in te vullen als u uw eigen verzameling munten wilt completeren.

Elk exemplaar heeft uiteraard een uitvoerige kwaliteitscontrole ondergaan. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw Euro-Geboorteset in een uitstekende staat verkeerd. Houd er wel rekening mee dat er slechts 18 beschikbaar zijn. Klik daarom snel hier om de schaarse set te bestellen!

De Euro-Geboorteset bevat alle Circulatiemunten van 2003, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Deze munten zijn stuk voor stuk geslagen in de hoogwaardige verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated. Daarbij zijn de munten natuurlijk voorzien van het beeltenis van de toenmalige Koningin Beatrix.

Naast alle Euromunten van het geboortejaar van de Kroonprinses bevat de set een exclusieve Geboorte-uitgifte. Deze uitgifte is samen met de munten verpakt in een uitvouwbare representatieve blisterverpakking. U kunt de verpakking hier beter bekijken. U zult zien dat er ruimte is voor een optionele felicitatie en een foto of twee van de jarige.

Ik wens u veel plezier toe met deze officiële Euro-Geboorteset uit het geboortejaar van de Kroonprinses.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor