Officiële Nederlandse Waddenzee Set tijdelijk weer beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Het is u misschien opgevallen dat Nederland zelden een set met gekleurde Herdenkingsmunten uitgeeft. Veel minder vaak dan menig verzamelaar zou willen. De oplage van deze officiële Kleursets is bovendien extreem gelimiteerd. Hierdoor zijn de sets meestal binnen een paar dagen - soms zelfs een paar uur - uitverkocht.

U bevindt zich echter in een bevoorrechte positie. Onlangs hebben wij deze officiële zilveren Prestige Set met vier gekleurde Nederlandse Vijfjes over kunnen van een bevriende handelaar. Daarom bieden wij u nu graag de mogelijkheid de set aan uw verzameling toe te voegen.

Let wel, de handelaar had nog maar enkele exemplaren over. Waarschijnlijk is de vraag veel groter dan dit zeer beperkte aanbod. Mis uw kans dus niet. Klik snel hier om rechtstreeks naar de pagina te gaan waar u uw set kunt reserveren!

Uw Waddenzee Kleurset wordt geleverd in een luxe houten presentatiecassette en is natuurlijk voorzien van het Certificaat van Echtheid. Dat geldt ook voor de andere Nederlandse Kleursets en Prestige Sets die u hier kunt reserveren. Sets die zijn verkregen door terugkoop uit de markt, zijn uitvoerig gecontroleerd door een muntexpert. U bent er dan ook van verzekerd dat elke set aan de hoogste eisen voldoet.

De eerste officiële Nederlandse set met gekleurde munten werd in 2012 uitgegeven: De Tulpenset. Het bleek een enorm succes te zijn. De zilveren Tulpenset was al binnen een dag na de uitgifte volledig uitverkocht. Hetzelfde geldt voor meerdere Kleursets die sindsdien zijn uitgegeven.

De schaarste in combinatie met de grote vraag zorgt ervoor dat de marktwaarde van veel sets fors is gestegen. Zo is de marktprijs van de Waddenzee Set, volgens de 2021 editie van de Muntalmanak, € 275,-. Als gewaardeerde klant kunt u de schaarse set echter bemachtigen voor slechts € 229,-.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Nederlandse muntsets in kleur.

Deel het bericht