Bemachtig de exclusieve Zuid-Afrikaanse Krugerrand 2021 van 2 Ounce zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Er zijn een aantal munten die zó bekend zijn, dat veel mensen die geen munten verzamelen er ook van hebben gehoord. Zo is de Krugerrand uit Zuid-Afrika één van de meest herkenbare en iconische munten ter wereld. Deze legendarische munt wordt sinds 1967 geslagen en sindsdien zijn er vele miljoenen exemplaren van verkocht.

Wij zijn dan ook verheugd dat wij u deze officiële zilveren Krugerrand uit 2021 kunnen aanbieden. Vooral omdat dit een zeer exclusieve uitvoering van de gewilde munt is. Deze Krugerrand heeft een diameter van wel 50 millimeter, bevat ruim 60 gram zilver en is geslagen in de allerhoogste kwaliteit!

Vanwege die uitzonderlijke specificaties kunt u zich voorstellen dat de oplage van de puur zilveren Krugerrand strikt gelimiteerd is. Dankzij onze goede relatie met de Zuid-Afrikaanse Munt hebben wij gelukkig een aantal exemplaren naar Nederland weten te halen. Indien u één van deze schitterende munten wilt bemachtigen, klik dan nu hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan.

Metaal Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit Hoogst mogelijke kwaliteit (Proof)
Gewicht 2 Troy ounce (62,2 gram)
Diameter 50 mm
Inclusief Certificaat van Eigendom

In de jaren zeventig won de gouden Krugerrand snel aan populariteit en bekendheid. Rond 1980 was de munt zelfs goed voor bijna 90% van de wereldwijde afzet van gouden beleggingsmunten. Hoewel dat niet meer het geval is, blijft de munt zeer gewild onder zowel beleggers als verzamelaars.

Ondanks de gigantische populariteit werd er pas in 2017 voor het eerst een zilveren variant uitgegeven. Tot grote vreugde van verzamelaars. Er bleek zo veel vraag naar te zijn dat deze in korte tijd compleet was uitverkocht. Vanwege dit enorme succes werd de munt ook in 2018 geslagen en weer bleek de vraag groter te zijn dan het aanbod. Sindsdien is de zilveren Krugerrand een vast onderdeel van het numismatische programma van Zuid-Afrika.

Ik wens u veel plezier met deze iconische Herdenkingsuitgifte ter ere van onze voormalige vorstin.

Deel het bericht