Numismatisch eerbetoon aan een voormalig vorstin

(Leestijd: 1 minuut)

Op een regenachtige maandagochtend in 1938 klinken er 51 kanonschoten door Nederland. Overal gaat de vlag in de top en wordt feest gevierd. Het moment waar men al weken op wacht is eindelijk aangebroken. Een prinsesje is geboren.

Het prinsesje groeit uit tot een geliefde en bovenal gerespecteerde vorstin, die het ambt 33 jaar heeft bekleed. Prinses Beatrix. De troonswisseling in 2013 heeft niets aan haar populariteit veranderd. De voormalige Koningin is nog steeds één van de meest gewaardeerde leden van ons Koningshuis.

Daarom doet het ons deugd dat wij u vandaag dit vorstelijke aanbod kunnen doen. U ontvangt tijdelijk maar liefst € 40,- korting op de officiële ‘Geboorte Prinses Beatrix’ uitgifte in de uitmuntende kwaliteit Zilver Proof. Er is slechts een klein aantal beschikbaar, dus reageer vandaag nog!

Klik snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en uw kennismakingsaanbod te verzilveren. U ontvangt uw Sterling zilveren eerbetoon aan Prinses Beatrix dan voor slechts € 39,95 (later € 79,95). De aanbieding is maximaal zeven dagen geldig. Door de beperkte beschikbaarheid van de uitgifte is het echter waarschijnlijk dat deze al eerder uitverkoopt.

Thema Geboorte van Prinses Beatrix
Metaal Sterling (.925) Zilver
Kwaliteit Allerhoogste kwaliteit, Proof
Aanbod Ontvang eenmalig 50% korting, profiteert direct

Door op het aanbod in te gaan, verkrijgt u tevens een exclusieve voorrang op de andere uitgiften van de Koninklijke Collectie ‘Beatrix, Prinses en Koningin der Nederlanden’. Dat betekent dat u periodiek een van de overige strikt gelimiteerde Herdenkingsuitgifte zal worden aangeboden. U ontvangt uw zending(en) altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Elke uitgifte is voorzien van een Certificaat van Echtheid. Naast de numismatische details, bevatten deze certificaten ook meer achtergrondinformatie over Prinses Beatrix. U ontvangt tevens een op naam gesteld en genummerd Certificaat van Eigendom. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 20.000 complete collecties kunt verzamelen.

Ik wens u veel plezier met deze iconische Herdenkingsuitgifte ter ere van onze voormalige vorstin.

Deel het bericht