Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Luxemburgse 5 Euro 'Kasteel van Koerich' in Zilver Proof-like kwaliteit

(Leestijd: 1 minuut)

Onlangs kon u een schitterende zilveren munt met een speciale binnenkant van puur niobium bemachtigen. Niet alleen hebben wij positieve reacties op deze munt ontvangen, ook heeft een aantal klanten ons gevraagd of wij meer munten kunnen verkrijgen die op dezelfde wijze zijn geslagen.

Onze muntexperts zijn direct voor hen op zoek gegaan naar een vergelijkbare munt. Met succes. Dat is ook goed nieuws voor u, want er zijn nog een laatste paar exemplaren over. Daarom bied ik u graag de mogelijkheid om deze exclusieve munt van Sterling zilver ook aan uw verzameling toe te voegen.

Heeft u interesse? Vul dan zo spoedig mogelijk het reserveringsformulier op deze pagina in. Alle reserveringen zullen strikt op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Op de voorzijde van de officiële 5 Euro Herdenkingsmunt ziet u een deel van het historische kasteel van Koerich. Dat kasteel is rond 1180 gebouwd en ligt in de Vallei van de Zeven Kastelen in Luxemburg. Het Kasteel van Koerich was lange tijd één van de machtigste kastelen van de regio. Het is echter in verval geraakt, wat ook te zien is aan de staat van de muur die op de munt is afgebeeld.

Aan de rechterkant is het wapen van het Kasteel van Koerich op verfijnde wijze aangebracht. Deels in de rand van Sterling zilver, deels in de kern van niobium. Links daarvan ziet u de nominale waarde en bovenaan de naam van het kasteel. U kunt de details van het muntontwerp hier goed bekijken.

De speciale Luxemburgse munt is geslagen in de hoogwaardige muntkwaliteit Proof-Like en de oplage is strikt gelimiteerd tot 3.000 exemplaren. Daarvan is slechts een heel klein deel verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Plaats daarom vandaag nog uw reservering indien u de munt wilt bemachtigen.

Ik wens u heel veel plezier met deze bijzondere 5 Euro Herdenkingsmunt van Sterling zilver en niobium.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor