Tijdelijk -45% op een Goudbaar-Munt ter ere van onze speelstad

(Leestijd: 1 minuut)

Het was donderdag al bekend na de overwinning van Oranje op Oostenrijk, maar nu is het officieel. Nederland is door naar de achtste finales! Het laatste duel vond, net zoals de vorige wedstrijden, plaats in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Vorige week heeft u de kans gekregen om voordelig een exclusieve EK Goudbaar-Munt te bemachtigen ter ere van deze Nederlandse speelstad. Wij hebben veel reserveringen in ontvangst mogen nemen. Het komt namelijk niet vaak voor dat men een echte 24-karaats Goudbaar-Munt kan bemachtigen met 45% korting. Uw reservering ontbrak echter.

Om de plaatsing voor de achtste finales met u te vieren, is de aanbieding van vorige week verlengd. Wilt u de waardevolle munt toch aan uw verzameling toevoegen? Klik dan nog snel hier en vul uw formulier in. Dit is waarschijnlijk uw laatste kans!

Vanavond was de laatste keer dat Oranje op dit EK in eigen land speelde. De volgende wedstrijd vindt plaats in de speelstad van Hongarije, Boedapest. In hetzelfde stadion waar de wedstrijden van onder meer Duitsland en Frankrijk plaatsvonden. Mocht Nederland die wedstrijd winnen, dan speelt het elftal de kwartfinale in de hoofdstad van Azerbeidzjan.

Uw munt maakt deel uit van de officiële EK Goudbaar Collectie. In deze unieke collectie staan alle speelsteden van het EK centraal. Er zijn maximaal 500 complete collecties in Nederland. Indien u de munt ter ere van Speelstad Amsterdam behoudt, verkrijgt u automatisch het exclusieve recht om een complete collectie te verzamelen. Er zal u dan ongeveer maandelijks een nieuwe munt geheel vrijblijvend worden aangeboden.

Ik wens u heel veel plezier met dit exclusieve 24-karaats gouden aandenken aan het EK voetbal.

Deel het bericht