Profiteer van 1+1 gratis op twee EK-munten

(Leestijd: 1 minuut)

Vanavond is het zover. Om zes uur speelt Nederland tegen Tsjechië in de achtste finales van het EK! Het zal mij niet verbazen als deze wedstrijd met afstand het best bekeken programma van vandaag is. De Oranjekoorts lijkt echt te zijn uitgebroken.

Dat is ook te merken aan de bezoekersaantallen van de website waarop de officiële EK-munten aangeboden worden. Na elke wedstrijd loopt het storm en stromen de reserveringen binnen. Gelukkig zijn er op ons dringende verzoek extra exemplaren gealloceerd aan de Nederlandse markt. Maar ook met deze hoeveelheid halen wij het eind van het EK niet.

Desondanks bied ik u graag de kans om voordelig de EK-munten te ontdekken. Daarom ontvangt u nu twee munten voor de prijs van één munt. Zo bemachtigt u de munten ter ere van Nederland en Tsjechië samen voor slechts € 19,95 (later € 39,90). Klik snel hier om uw zending af te roepen, want de reservering geldt alleen vandaag.

Toevallig speelde Nederland voor het laatst tegen Tsjechië in 2015. In de kwalificatiereeks voor het vorige EK. Oranje moest die wedstrijd winnen, maar verloor in Amsterdam met 3-2. Hierdoor was het ons land voor het eerst sinds 1984 niet op een EK. Zal het elftal zich vanavond revancheren?

De zwaar verzilverde munten zijn onderdeel van de officiële EK Collectie. Met deze serie wordt eer bewezen aan alle landen die deelnemen aan het EK. Indien u uw kennismakingszending behoudt, wordt uw naam op de reserveringslijst voor deze exclusieve serie geplaatst. U wordt dan periodiek twee van de andere munten geheel vrijblijvend aangeboden.

Ik wens u veel plezier met de wedstrijd en met uw verzilverde EK-munten.

Deel het bericht