Heeft u het Anton Geesink Vijfje al gereserveerd?

(Leestijd: 1 minuut)

Vorige maand stuurde ik u een bericht over de eerste officiële Nederlandse Herdenkingsmunt van 2021. Bij deze laat ik u graag weten dat de Eerste Slag van dit eerbetoon aan een sporticoon gisteren plaatsvond. Dat betekent dat wij de munt snel, waarschijnlijk morgen, kunnen verzenden.

Heeft u nog geen mogelijkheid gezien om uw Anton Geesink Vijfje te bestellen? Dan wil ik u aanraden er niet te lang mee te wachten. Hoewel ik al veel reserveringen voor deze munt in ontvangst heb mogen nemen, is er van elke uitvoering op dit moment nog wel een beperkt aantal beschikbaar.

Klik daarom hier om rechtstreeks naar de beveiligde Anton Geesink bestelpagina te gaan. Daar kunt het unieke wettige betaalmiddel direct reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw Nederlandse Vijfje.

Anton Geesink (1934 - 2010) heeft tijdens zijn glansrijke carrière veel titels gewonnen. Zo won de judolegende zestig jaar geleden als eerste niet-Japanner het wereldkampioenschap in de zwaarste klasse. Ook was hij onder andere 21 keer Europees kampioen en veroverde hij de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Tokio in 1964. Judo stond toen voor het eerst op het programma.

Het is dan ook toepasselijk dat de huidige wereldkampioen judo Noël van ’t End, samen met de staatssecretaris van Financiën, de Eerste Slag van het Anton Geesink Vijfje heeft verricht. Vooral omdat Van ’t End volgende maand in de voetsporen van Geesink kan stappen. De Olympische Spelen in Tokio gaan dan van start en Noël zal meestrijden om de gouden medaille.

Hier kunt u alle uitvoeringen bekijken waarin het unieke wettige betaalmiddel ter ere van het sporticoon beschikbaar is. Mocht u een Anton Geesink munt zien die u wilt bemachtigen, plaats dan zo spoedig mogelijk uw reservering. Elke reservering wordt op volgorde van binnenkomst behandeld en het zou zonde zijn als u te laat bent!

Ik wens u heel veel plezier met de eerste Nederlandse Herdenkingsmunt van het jaar.

Deel het bericht