Zet Oranje de volgende stap?

(Leestijd: 1 minuut)

Vanavond kan Nederland de volgende stap zetten naar de achtste finales! Indien Oranje wint van Oostenrijk, dan is het elftal zo goed als verzekerd van een plaats in de volgende ronde.

Als de wedstrijd van afgelopen zondag een indicatie geeft, zitten miljoenen mensen vanavond voor de buis of een beamer om de wedstrijd te volgen. Vooral nu de eerste zege is behaald en de oranjekoorts toeneemt. Wij merken dat ook de belangstelling in officiële EK-munten sinds zondag flink is gestegen.

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, doen wij ons uiterste best om er meer te verkrijgen voor de Nederlandse markt. Gelukkig hebben wij al een toezegging gekregen op een extra levering van de munt waarop ons land centraal staat. Daarom kunnen wij één exemplaar voor u reserveren, samen met een verrassing. Klik snel hier om naar uw persoonlijke aanbieding te gaan.

Om de overwinning van Nederland op Oekraïne met u te vieren, ontvangt u gratis de munt waarop de tegenstander van vanavond is afgebeeld. Zo krijgt u twee officiële EK-munten voor de prijs van één munt. Indien u reeds een automatische incasso heeft afgegeven, wordt de zending bovendien gratis verzonden.

Uw EK-munten zijn zwaar verzilverd met puur (99,9%) zilver. Beide exemplaren zijn tevens geslagen in de hoge verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. U ontvangt dus twee hoogwaardige munten voor slechts € 19,95 (in plaats van later € 39,90), veilig verpakt in beschermende muntcapsules.

De zwaar verzilverde munten zijn onderdeel van de officiële EK Collectie. met deze serie wordt eer bewezen aan alle landen die deelnemen aan het langverwachte EK. Er zijn slechts 2.500 complete collecties in Nederland beschikbaar. Klik hier om een van deze collecties te verzamelen.

Ik wens u veel plezier met de wedstrijd en met verzilverde EK-munten.

Deel het bericht