Officiële Kleinste Gouden Munt ter ere van het EK tijdelijk weer verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Oranje heeft zondag de eerste stap naar de achtste finales gezet! In een vermakelijke wedstrijd vol spanning, vreugde en beetje frustratie sleepte het Nederlands Elftal de overwinning in de wacht. Bijna 5,5 miljoen mensen keken naar deze eerste wedstrijd op een eindtoernooi in zeven jaar. U ook?

Om de spectaculaire 3-2 zege op Oekraïne met u te vieren, hebben wij een speciale aanbieding voor u. Met de kortingscode 2124EM2489 profiteert u tijdelijk van wel 40% kennismakingskorting op de officiële Kleinste Gouden EK Munt. U ontvangt het waardevolle aandenken in 24-Karaats goud dan voor slechts € 59,95 (later € 99,95).

Toen wij de massief gouden munt vorig jaar aanboden, was deze al snel uitverkocht. Echter konden wij onlangs een paar exemplaren overnemen van een handelaar. Hierdoor heeft u nu weer de kans om de schaarse munt te bemachtigen. Door de beperkte beschikbaarheid adviseren wij u wel om vandaag nog te reageren. Klik daarom hier om uw kortingscode automatisch te activeren en de puur gouden Herdenkingsmunt voordelig te bestellen!

De unieke EK-munt behoort tot de Kleinste Gouden Munten serie. Deze collectie is wereldwijd ongekend populair. De speciale wettige betaalmiddelen zijn namelijk vervaardigd van 24-Karaats goud en geslagen in de allerhoogste kwaliteit. De munten kosten echter maar een fractie van de meeste andere gouden Herdenkingsmunten.

Als u uw zending behoudt, verwerft u het recht om op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Kleinste Gouden Munten collectie te worden geplaatst. Dat betekent dat u periodiek, zolang als u dat wilt, één van de andere munten uit de serie vrijblijvend wordt aangeboden. U kunt zich natuurlijk op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een telefoontje, e-mail of brief volstaat.

Ik wens u veel plezier met uw Kleinste Gouden EK Munt.

Deel het bericht