Tijdelijk -45% op een Goudbaar-Munt ter ere van onze speelstad

(Leestijd: 1 minuut)

Vanavond speelt Nederland zijn eerste wedstrijd op dit EK! Oranje zal het opnemen tegen Oekraïne. Het duel vindt plaats in het stadion waar alle wedstrijden in ons land zullen worden gespeeld, de Johan Cruijff ArenA. Bent u van plan om te gaan kijken?

Om de deelname van Nederland aan het grote kampioenschap te vieren, kunt u nu profiteren van een zeer exclusieve aanbieding. U krijgt namelijk ruim 45% korting op de eerste officiële EK Goudbaar-Munt! Op deze munt is de Nederlandse Speelstad op speciale wijze weergegeven.

Indien u nu reageert, ontvangt u uw 24-karaats gouden munt in de hoogst mogelijke kwaliteit voor slechts € 59,95 (later € 109,95). U kunt dan ook fors besparen op een unieke en waardevolle munt. Echter, er zijn minder dan 30 exemplaren beschikbaar. Klik daarom snel hier en bestel direct!

Nog nooit werd er een echte Goudbaar-Munt geslagen ter herdenking van een Europees Kampioenschap voetbal. Tot vorig jaar. Hierdoor zal er enorm veel belangstelling in het massief gouden meesterwerk zijn. Belangstelling vanuit voetbalfans vanwege het thema, maar zeker ook vanuit verzamelaars van munten. Wacht daarom niet te lang met het invullen van uw reserveringsformulier.

 Thema Speelstad Amsterdam 
 Collectie Officiële EK Goudbaar Colllectie 
 Metaal Puur (99,99%) goud
 Aanbod     Slechts € 19,95 (later € 39,90) 
 Limiet Maximaal 2.500 complete collecties in Nederland 

Uw munt maakt deel uit van de officiële EK Goudbaar Collectie. In deze unieke collectie staan de speelsteden van het EK centraal op echte Goudbaar-Munten. Er zijn maximaal 500 complete collecties in Nederland. Indien u de munt ter ere van Speelstad Amsterdam behoudt, verkrijgt u automatisch het exclusieve recht om een van deze collecties te verzamelen. Er zal u dan ongeveer maandelijks een nieuwe munt geheel vrijblijvend worden aangeboden.

Ik wens u heel veel plezier met dit unieke 24-karaats gouden aandenken aan het EK voetbal.

Deel het bericht