Bespaar 50% op de officiële EK-munt ter ere van Oranje!

(Leestijd: 1 minuut)

Het EK was één van de vele evenementen die vorig jaar niet door konden gaan. Echter waren er van tevoren al enkele officiële ‘EK 2020’ munten geslagen ter ere van de deelnemende landen. Twee van deze unieke munten kunt u met maar liefst 50% introductiekorting aan uw verzameling toevoegen.

Met uw korting ontvangt u de twee echte EK-munten samen voor slechts € 19,95 (in plaats van € 39,90). Uw eerste munt is uitgegeven voor Nederland, de tweede voor Oekraïne. Zij staan morgenavond tegenover elkaar. Laat ons hopen op een mooie overwinning voor Oranje!

De wereldwijde oplage van de officiële EK-munten is strikt gelimiteerd. Hierdoor is slechts een heel klein deel verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Vanwege de munt ter ere van ons land is de verwachte interesse echter enorm. Klik dus snel hier om de schaarse munten met 50% korting af te roepen.

De verzilverde munten zijn onderdeel van de officiële EK Collectie. Deze internationale serie is gewijd aan alle landen die deelnemen aan het Europees Kampioenschap, zoals Nederland en Oekraïne. Er zijn slechts 2.500 complete collecties in Nederland beschikbaar. Reageer nu om de kans te krijgen om een van deze collecties te verzamelen.

 Landen Nederland en Oekraïne 
 Collectie Officiële EK Collectie 
 Metaal Zwaar verzilverd
 Aanbod     Slechts € 19,95 (later € 39,90) 
 Limiet Maximaal 2.500 complete collecties in Nederland 

Indien u de kennismakingszending behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor deze EK Collectie geplaatst. U verkrijgt daarmee het recht om deze gewilde serie compleet te verzamelen. U zult dan periodiek twee andere zwaar verzilverde EK-munten geheel vrijblijvend worden aangeboden, zolang als u dat wilt. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Ik wens u heel veel plezier met deze speciale verzilverde 20 Pence EK-munten.

Deel het bericht