Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bestel nog snel uw gratis aandenken aan het EK

(Leestijd: 1 minuut)

Vandaag begint het langverwachte EK voetbal! Het openingsduel dat om negen uur begint heeft gelijk een Nederlands tintje. Deze wedstrijd, tussen Turkije en Italië, wordt namelijk gefloten door Danny Makkelie.

Om te vieren dat Oranje weer deelneemt aan een groot kampioenschap hebben wij een uniek cadeau voor u. U kunt hier een gratis aandenken aan het EK bestellen! U wordt aangeraden snel te reageren. Meer dan 80% van de oplage is al vergeven en de vraag zal de komende tijd enorm zijn.

Wij stellen deze officiële EK Uitgifte graag kosteloos ter beschikking. U wordt alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten gevraagd. Mis uw kans op de zwaar verzilverde EK Uitgifte dus niet en klik hier om direct naar uw bestelformulier te gaan. Op is op!

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

De oplage van het officiële aandenken aan het EK voetbal is strikt gelimiteerd tot slechts 25.000 exemplaren. Nederland telt niet alleen meer verzamelaars, maar zeker ook meer voetbalfans. Vooral wanneer ons land deelneemt aan een kampioenschap.

Omdat minder dan 1 op de 650 landgenoten de uitgifte kan bemachtigen, geldt er een limiet van één exemplaar per huishouden. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk verschillende huishoudens een officiële EK Uitgifte bemachtigen. Zorg dat u op tijd bent en vul nu uw reserveringsformulier in.

Ik wens u heel veel plezier tijdens het EK voetbal en met uw herdenkingsuitgifte.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor