Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Nationale Proof Set 2021 binnenkort verzonden

(Leestijd: 1 minuut)

Onlangs heeft u de officiële Jaarset met alle Nederlandse munten in de hoogste kwaliteit kunnen reserveren. De belangstelling in deze waardevolle set blijkt dit jaar nog veel groter te zijn dan eerder het geval was. De Nederlandse Euromunten van 2021 worden namelijk niet in omloop gebracht.

Naar verwachting kunnen wij de gewilde muntset dinsdag al verzenden. U kunt uw exemplaar dan ook snel verwachten. Bent u echter nog niet in de gelegenheid geweest om de officiële Nationale Proof Set 2021 te reserveren? Teken dan snel in via deze link, want op is op!

De oplage van de set is gelimiteerd tot slechts 3.000 exemplaren. Niet alleen is het slaan van munten in de hoogste kwaliteit een secuur en kostbaar werk, ook is elke set voorzien van een echte Zilverbaar. Deze gedecoreerde Zilverbaar is exclusief verkrijgbaar in de Proof Set, wat het extra uniek maakt.

Daarnaast bevat de Nationale Proof Set alle Euromunten van het jaar - van 1 Eurocent tot en met 2 Euro. In sommige jaren zijn alle munten in omloop gebracht, soms slechts een deel. Dat geen enkele munt in circulatie wordt gebracht zoals in 2021 is echter heel bijzonder. Vul daarom nu het formulier in om deze munten, en de exclusieve Zilverbaar, aan uw verzameling toe te voegen.

Uitgifte Officiële Nationale Proof Set Collectie
Thema Nederlandse Steden - Utrecht
Kwaliteit Proof
Metaal zilverbaar .925 (Sterling) zilver
Oplage Slechts 3.000 sets. Bestel nu uw exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Geleverd in representatieve verpakking met Certificaat van Echtheid
Officiële uitgifteprijs Slechts € 69,95

Dit is de vijfde en tegelijkertijd laatste Nationale Proof Set uit de serie ‘Nederlandse Steden’. Op deze set staat de Domstad, Utrecht, centraal. Dat blijkt uit de representatieve verpakking waarin de set geleverd wordt. Maar ook uit de Zilverbaar waarop de Domtoren zeer gedetailleerd is weergegeven.

Toen wij eerder dit jaar de nieuwsbrief verstuurden waarin de set werd aangekondigd, mochten wij veel reserveringen in ontvangst nemen. Onze laatste exemplaren zijn alleen nog verkrijgbaar in de officiële Nationale Proof Set Collectie. Indien u de set van 2021 betaalt en behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor deze collectie geplaatst. U zult dan periodiek een set van een voorgaand jaar geheel vrijblijvend worden aangeboden. Uiteraard ontvangt u elke zending 21 dagen op zicht, zonder risico, en verzamelt u alleen zolang u dat wilt.

Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Nationale Proof Set.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor