Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Britse muzieklegende The Who geëerd met met officiële munt!

(Leestijd: 1 minuut)

De Britse Koninklijke Munt heeft zojuist de nieuwste uitgifte in de populaire ‘Music Legends’ serie bekendgemaakt. Deze officiële Herdenkingsmunt is een eerbetoon aan de beroemde Engelse popgroep uit Londen: The Who. Wilt u weten hoe de unieke munt eruitziet? Bekijk het ontwerp dan nu hier!

The Who is over de hele wereld bekend dankzij nummers zoals Baba O’Riley, My Generation en Behind Blue Eyes. Ondanks deze enorme internationale populariteit is de oplage van de speciale varianten van de munt zeer beperkt. De meeste exemplaren zijn bovendien bestemd voor de Britse markt.

Dankzij onze goede relatie met de Britse Koninklijke Munt kunnen wij u vandaag gelukkig een exemplaar aanbieden. Indien u interesse heeft, raad ik u wel aan direct te reageren. De vorige drie munten uit de Music Legends serie waren namelijk snel uitverkocht. Klik daarom hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en de bijzondere munt te bestellen.

Herkent u de afbeelding op de munt? Het ontwerp is geïnspireerd door een bekend album van The Who uit 1969, Tommy. Zo verwijst de gitaar met de flippers naar het nummer Pinball Wizard. De beroemde gitaarriff uit dit nummer werd later dat jaar gebruikt door The Shocking Blue in hun hit Venus. De speciale versie van Pinball Wizard van Elton John, opgenomen in 1975, werd tevens een grote hit.

Uitgifte Music Legends - The Who
Metaal en kwaliteit Er zijn diverse varianten beschikbaar
Jaar 2020
Inclusief Representatieve verzamelverpakkingen en officiële toebehoren

De gloednieuwe Herdenkingsmunt is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, variërend van een Brilliant Uncirculated uitgifte tot een schitterende 24-karaats gouden munt. Zo is er voor elk wat wils. Op deze pagina kunt u de diverse uitgiften bekijken en direct een bestelling plaatsen. Houd er rekening mee dat de oplage van de zilveren en gouden uitvoeringen strikt gelimiteerd is. Hierdoor hebben wij slechts een heel klein aantal van deze munten ter beschikking.

Ik wens u heel veel plezier met deze officiële munt ter ere van de beroemde Britse band.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor