Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Koningin Máxima is 50 jaar geworden!

(Leestijd: 1 minuut)

Koningin Máxima is vandaag 50 jaar geworden! Om de verjaardag van Hare Majesteit te vieren, wordt er een officiële zilveren Koningin Máxima Verjaardagsmunt geslagen. Wij bieden u natuurlijk graag de mogelijkheid om de speciale 5 Gulden te reserveren. Dat kunt u direct doen op deze website.

Onze Koningin is al jaren het meest populaire lid van het Koningshuis. De oplage van de zilveren Verjaardagsmunt is echter extreem gelimiteerd. Er worden maximaal 750 exemplaren geslagen. Mis deze bijzondere kans dus niet en laat nu uw gegevens achter om de munt te bemachtigen.

De Verjaardagsmunt wordt geslagen in Sterling zilver en in de allerhoogste muntkwaliteit, Proof. Vergelijkbare munten met een veel hogere oplage waren in het verleden vaak al snel uitverkocht. De verwachting is dan ook dat de vraag de geringe oplage zal overstijgen, zeker vanwege het thema. Klik snel hier en bestel uw munt direct!

De officiële 5 Gulden Herdenkingsmunt wordt uitgegeven in opdracht van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten. Indien u op tijd een exemplaar reserveert, zal uw Verjaardagsmunt waarschijnlijk in juni worden geleverd. Compleet met een luxe verzameletui en het Certificaat van Echtheid.

Ik wens u heel veel plezier met deze speciale 5 Antilliaanse Gulden ter viering van de verjaardag van Koningin Máxima.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor