Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

België, Nederland en Luxemburg staan samen stil bij vrijheid

(Leestijd: 1 minuut)

De afgelopen week is er weer uitgebreid stilgestaan bij de Tweede Wereldoorlog en bij onze vrijheid. Ondanks de beperkte mogelijkheden heeft het programma van 4 en 5 mei veel lof geoogst. Het is goed om te merken dat de meeste Nederlanders, waaronder de nieuwe generatie, het onderwerp meer dan 75 jaar later nog steeds belangrijk vinden.

Daarom hebben wij ons best gedaan om u vandaag een toepasselijke aanbieding te doen. Wij bieden u graag de kans om deze unieke ‘Vrede en Vrijheid in de Benelux’ set te bemachtigen. De officiële set met wel 24 Euromunten is vorig jaar uitgegeven namens België, Nederland en Luxemburg.

Door het belangrijke thema is de vraag naar de bijzondere set groot geweest. In heel de Benelux, maar misschien nog het meest in Nederland. Gelukkig hebben wij speciaal voor deze week nog enkele exemplaren bemachtigd via een Belgische handelaar. Op is op, dus klik snel hier en bestel direct!

Wij hebben tevens getracht om nog enkele sets van voorgaande jaren voor u te verkrijgen. De set die in 2015 is uitgegeven, ter viering van 70 Jaar Vrede in Europa, in het bijzonder. Ook dat is op tijd gelukt. U kunt deze schaarse set hier bekijken en bestellen.

Bent u nog niet bekend met de officiële BeNeLux Sets? Deze unieke numismatische sets worden jaarlijks uitgegeven. Elke set bevat alle Circulatiemunten van België, Nederland en Luxemburg van een jaar. De munten zijn geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated en verpakt in een hoogwaardige blister, die bovendien is voorzien van een exclusieve Herdenkingsuitgifte.

Uitgifte Officiële BeNeLux Set
Thema Vrede en Vrijheid in Europa
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 3x 3,88 Euro
Bijzonderheid Inclusief een unieke Herdenkingsuitgifte
Beschikbaarheid Zeer beperkt - Reserveer uw set hier

Heeft u een set gezien die u aan uw verzameling wilt toevoegenn? Dan kunt u het beste zo spoedig mogelijk uw bestelling plaatsen. Van sommige jaren er namelijk minder dan 10 sets beschikbaar. Laat daarom vandaag nog uw gegevens achter op de Beneluxset.nl.

Ik wens u heel veel plezier met deze speciale uitgiften van de Benelux.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor