Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Een speciale Koningsdagaanbieding voor u

(Leestijd: 1 minuut)

Onze Koning viert vandaag voor de achtste keer sinds de troonswisseling zijn verjaardag! Daarom bieden wij u nu graag de kans om te profiteren van een speciale Koningsdagaanbieding. U kunt tijdelijk deze schaarse zilveren Herdenkingsmunt ter ere van Zijne Majesteit te bestellen.

Door de enorme populariteit van munten uit ons Koninkrijk was deze officiële Antilliaanse 5 Gulden al kort na uitgifte uitverkocht. Vanwege Koningsdag hebben wij met veel moeite 12 stuks verkregen via een bevriende handelaar. Klik snel hier om 1 van deze munten te bemachtigen voor slechts € 59,95!

Willem-Alexander is op 30 april 2013 ingehuldigd als Koning der Nederlanden. Voor deze unieke gelegenheid heeft de Nederlandse Antillen een speciale 5 Gulden munt van Sterling zilver uitgegeven. Het was één van de eerste Herdenkingsmunten met het portret Willem-Alexander als Koning.

Ondanks het belangrijke thema, de troonswisseling, is de oplage van de munt zeer strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 2.000 exemplaren geslagen voor alle inwoners van het Koninkrijk der Nederlanden. En daarbuiten. Het is dan ook geen wonder dat de vraag de beschikbaarheid heeft overstegen.

Hierdoor zullen er zeker verzamelaars zijn die de vorige keer te laat waren met hun bestelling. Bent u één van hen? Of was u er op tijd bij en wilt u graag nog een exemplaar bemachtigen? Roep dan nu uw munt af door hier uw gegevens in te vullen.

Ik wens u een fijne Koningsdag en veel plezier met deze munt ter ere van Zijne Majesteit.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor