Bespaar eenmalig 67% tijdens de Bevrijdingsweek

(Leestijd: 1 minuut)

Vorig jaar stond in het teken van 75 Jaar Vrijheid in Nederland. Door heel het land werd de bevrijding van de Duitse bezetting herdacht. Helaas werd juist in dit belangrijke themajaar de vrijheid beperkt, maar gelukkig konden veel geplande activiteiten in aangepaste vorm of online plaatsvinden.

De komende dagen zal het land weer uitgebreid stilstaan bij de Tweede Wereldoorlog en onze bevrijding. Speciaal vanwege deze Bevrijdingsweek hebben wij een exclusief aanbod voor u. U kunt nu profteren van maar liefst 67% introductiekorting op de officiële Nationale Bevrijdingscollectie. Hierdoor ontvangt u de 24-Karaats vergulde Bevrijdingsuitgifte voor slechts € 9,95 (later € 29,95)!

U profiteert van uw eenmalige korting wanneer u uw kortingscode invoert tijdens het reserveren: 2118EM2451. Deze wordt automatisch geactiveerd wanneer u uw reservering via een link in de nieuwsbrief plaatst. Klik dus hier om zeer voordelig uw uitgifte af te roepen.

Uw 24-Karaats vergulde Herdenkingsuitgifte is een unieke samenwerking tussen de Canadese Ambassade in Nederland, de Koninklijke Canadese Munt in Ottawa en ons. Zo is de uitgifte geslagen door de officiële muntuitgevende instantie van Canada, aangezien het land een hele belangrijke bijdrage heeft geleverd aan onze bevrijding. Met dit tastbare aandenken worden de offers en bijdragen herdacht die de dappere soldaten hebben gebracht toen zij streden voor onze vrijheid.

Uitgifte Bevrijding van Nederland
Collectie Nationale Bevrijdingscollectie
Metaal 24-Karaat verguld en met puur zilveren applicatie
Maximale oplage Slechts 2.000 complete collecties wereldwijd
Aanbieding Tijdelijk voor slechts € 9,95 (later € 29,95)
Uw kortingscode 2117EM2453 (Activeer uw code direct via deze link)

De uitgifte is onderdeel van de officiële Nationale Bevrijdingscollectie "Nederland in de Tweede Wereldoorlog". Met deze belangrijke numismatische collectie worden de gebeurtenissen en personen herdacht die tijdens de oorlog van historische betekenis voor het Koninkrijk zijn geweest. Denk daarbij aan gebeurtenissen Operatie Market Garden, D-Day en de beroemde verzetsstrijdster Hannie Schaft.

Er zijn maximaal 2.000 complete collecties wereldwijd mogelijk. Een deel is al vergeven. Reageer direct om de exclusieve kans te krijgen om één van de resterende collecties te verzamelen. Indien u uw uitgifte behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Er zal u dan ongeveer maandelijks een nieuwe Herdenkingsuitgifte geheel vrijblijvend worden aangeboden, zolang als u dat wilt.

Ik wens u veel plezier met deze voordelige kennismaking met de Nationale Bevrijdingscollectie.

Deel het bericht