Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

De nieuwste Nederlandse Proof Set is vanaf vandaag verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)

U bent nu in de gelegenheid om als een van de eerste verzamelaars in Nederland een van de meest verzamelde muntsets van ons land te reserveren. De nationale Jaarset met alle officiële Euromunten van 2021, geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, is vanaf vandaag verkrijgbaar op onze website!

Er worden slechts 3.000 Jaarsets in Proof-kwaliteit geslagen, terwijl er veel meer mensen met interesse in Nederlandse munten zijn. De verwachte belangstelling in een complete set is dit jaar juist extra groot. Alle acht Nederlandse Euromunten 2021 zijn namelijk alleen te verkrijgen in een Jaarset.

Echter zorgt een exclusieve Zilverbaar waarop de beroemde Domtoren is afgebeeld ervoor dat de Nationale Proof Set 2021 echt bijzonder is. Zorg er dus voor dat u deze kans op een unieke Nederlandse muntset niet misloopt. Klik snel hier en reserveer vandaag nog uw exemplaar.

De Nationale Proof Set bevat alle Euromunten van het jaar - van 1 Eurocent tot en met 2 Euro. In sommige jaren zijn alle munten in omloop gebracht, soms slechts een deel. Dat geen enkele munt in circulatie wordt gebracht zoals in 2021 is echter heel bijzonder. Vul daarom nu het formulier in om al deze munten, en een unieke Zilverbaar, aan uw verzameling toe te voegen.

Uitgifte Nederlandse Steden - Utrecht
Collectie Officiële Nationale Proof Set
Kwaliteit Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Jaar 2021
Nominale waarde 3,88 Euro
Oplage Slechts 3.000 exemplaren
Verwachte levering In mei

De Nationale Proof Set 2021 is de vijfde en laatste set in de serie Nederlandse Steden. Dit jaar staat de Domstad van Nederland centraal: Utrecht. Het is dan ook passend dat de set is voorzien van een exclusieve ‘Domtoren Zilverbaar’. De set is tevens voorzien van een hoogwaardige verpakking en een Certificaat van Echtheid waaruit blijkt dat u 1 van de 3.000 exemplaren bemachtigt.

Door de populariteit van Nederlandse uitgiften is de kans groot dat de vraag de geringe oplage van de Nationale Proof Set 2021 overstijgt. Dat is in het verleden vaker gebeurd. Het slaan van munten in Proof-kwaliteit is een secuur en tijdrovend werk. Mede daardoor wordt er jaarlijks maar een zeer beperkt aantal Proof Sets uitgegeven. Laat dus nu uw gegevens achter om een exemplaar te reserveren.

Kenmerken

Wilt u zich ervan verzekeren dat u niet alleen de set van 2021 bemachtigt, maar ook de sets die nog worden uitgegeven? Meldt u zich dan eenvoudig aan voor de officiële Nationale Proof Set Collectie via deze link. U ontvangt elke nieuwe Jaarset in Proof-kwaliteit dan gegarandeerd voor de uitgifteprijs. Tevens zal u periodiek een schaarse set van een voorgaand jaar vrijblijvend worden aangeboden.

Ik wens u veel plezier met deze populaire Nederlandse muntset in Proof-kwaliteit.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor