Unieke herdenkingsmunt voor een unieke gebeurtenis

(Leestijd: 1 minuut)

Het komt vaak voor dat één van onze experts mij een foto stuurt van een munt die hij of zij kan verkrijgen, met de vraag of wij deze op de Nederlandse markt willen aanbieden. Op basis van een foto is het meestal mogelijk om een goede inschatting te maken van hoe de munt er ‘in het echt’ uit zal zien. Maar heel soms ziet een munt er veel mooier uit dan verwacht.

Zo kregen wij onlangs deze prachtige en innovatieve 10 Euro met een diepblauwe achtergrond binnen. Tijdens het uitpakken was direct duidelijk dat dit een munt was die mijn verwachtingen overtrof. Ook doordat de zeldzame zilveren herdenkingsmunt uit Frankrijk gedeeltelijk handgemaakt is, wat een exemplaar extra uniek maakt.

Daarom bied ik u graag de mogelijkheid om de officiële Franse herdenkingsmunt te bemachtigen. Ik moet u wel waarschuwen. Wij hebben slechts 28 exemplaren ter beschikking. Vanwege het kostbare procedé is de oplage strikt gelimiteerd en de munt is reeds uitverkocht in Frankrijk. Klik dus nu hier en reserveer direct uw exemplaar.

De munt is uitgegeven ter herdenking van één van de meest bijzondere momenten uit de geschiedenis van de mensheid: de eerste stap op de maan. Neil Armstrong zette deze als eerste mens in 1969. "One small step for a men, one giant leap for mankind", zoals hij zelf zei.

Uw Maanlanding-munt wordt geleverd met het officiële Certificaat van Echtheid van het Franse munthuis, Monnaie de Paris. Hieruit blijkt dat u één van de slecht 5.000 exemplaren bemachtigt. Dit is extra bijzonder wanneer u zich bedenkt dat het grootste deel daarvan rechtstreeks is verkocht op de Franse markt.

Zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien, ontvangt u tevens de luxe en bijbehorende presentatiecassette. De cassette zorgt, met de beschermende muntcapsule, zowel voor optimale bescherming als een representatieve presentatie. Ga daarom nu naar uw reserveringsformulier om uw exemplaar te bestellen.

Bijzonderheden:

  • Door de diepblauwe achtergrond springt het hoogwaardige zilver nog meer in het oog
  • In het blauwe gedeelte kunt u de aarde zien wanneer u de munt in het licht houdt
  • De munt is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof

Ik wens u veel plezier met deze innovatieve 10 Euro herdenkingsmunt in Proof-kwaliteit.

Deel het bericht