Ontvang eenmalig 50% korting op de Taj Mahal in 14 karaat goud

(Leestijd: 1 minuut)

Jaren geleden was ik voor het eerst in China. Hoewel ik er op werkbezoek was, had ik ook nog wat vrije tijd. Genoeg tijd om het grootste bouwwerk ter wereld te bezoeken. De Chinese Muur. Als u het mij vraagt, is dit imposante bouwwerk terecht één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen.

Voorlopig zit een bezoek aan deze wonderen er niet in. Daarom geef ik u graag de kans om de unieke bouwwerken op heel andere wijze te ontdekken. Thuis, aan de hand van gedetailleerde gouden munten. Dat kan nu zéér voordelig, want u kunt eenmalig 50% korting krijgen op de officiële Taj Mahal Dollarmunt in 14 karaat goud.

Dit aanbod is slechts zeven dagen geldig en bovendien zijn betaalbare gouden munten altijd zeer gewild, wat vaak zorgt voor schaarste. Ik adviseer u dan ook direct uw Taj Mahal munt af te roepen zodat u de meeste kans maakt. Klik snel hier en bemachtig uw munt nu voor € 39,95 (later € 79,95).

De Taj Mahal Dollarmunt is prachtig gedetailleerd en geslagen in 14 karaat goud, in de allerhoogste kwaliteit. Op de munt ziet u het unieke bouwwerk in India waarnaar de munt is vernoemd. De Taj Mahal is één van de bekendste gebouwen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt jaarlijks door ongeveer 2 miljoen mensen bezocht. Niet voor niets is het in 2007 uitgeroepen tot één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen.

De ervaring leert ons dat veel verzamelaars zullen reageren. Gouden munten met het speciale formaat van 11 mm doorsnede en een gunstige prijs zijn altijd zeer gewild. Door de beperkte beschikbaarheid hebben wij helaas geen exemplaar op uw naam kunnen reserveren. U wordt dan ook aangeraden direct zelf hier in te tekenen.

De Taj Mahal munt maakt deel uit van de bijzondere 7-delige serie ‘Zeven Nieuwe Wereldwonderen’. Daarmee wordt 2.500 jaar geschiedenis van de bouwkunst nauwgezet getoond op officiële gouden herdenkingsmunten. Wanneer u uw Taj Mahal munt behoudt, verkrijgt u het recht om de schaarse serie compleet te verzamelen. U ontvangt dan geheel vrijblijvend, voor zolang als u dat wilt, periodiek een ander wereldwonder in 14 karaat goud.

Ik wens u veel plezier met uw Nieuwe Wereldwonder, de Taj Mahal, in de hoogste muntkwaliteit.

Deel het bericht