Zilver eerbetoon aan een Zwitsers tennisicoon

(Leestijd: 1 minuut)

Op dit moment vindt één van de grootste tennistoernooien ter wereld plaats in Australië. Eén van de beste tennissers ter wereld is er echter niet bij. Roger Federer, winnaar van 20 Grand Slam-titels en houder van vele records, zal volgende maand tijdens een ander toernooi in actie komen.

Toch bieden wij u vandaag graag de kans om een officieel Zwitsers eerbetoon aan het tennisicoon te bemachtigen. Toen de speciale voorverkoop voor deze zilveren munt van start ging, werd de website van de Zwitserse Munt in slechts drie dagen door bijna 13 miljoen mensen bezocht. De vraag naar de munt was nog groter dan verwacht. Ongekend groot zelfs.

De tennislegende heeft natuurlijk fans over de hele wereld. Hierdoor verwachten wij dat er ook in Nederland zeer veel interesse in deze officiële Zwitserse ’Roger Federer’ munt is. De beschikbaarheid is echter uitermate gering. Klik daarom snel hier om uw exemplaar te bestellen voordat u te laat bent.

Door de enorme belangstelling en de miljoenen websitebezoekers lag de webwinkel van de Zwitserse Munt er tijdens de voorverkoop meerdere keren uit. Degenen die geluk hadden, konden op tijd één van de exemplaren reserveren. Anderen moesten maanden wachten op een tweede kans. Zorg dat u uw kans niet mist en vul direct hier uw reserveringsformulier in.

Dit is voor het eerst in de geschiedenis dat de regering van Zwitserland een herdenkingsmunt heeft uitgegeven ter ere van een levend persoon. Normaliter geeft zij alleen munten uit voor personen die niet meer onder ons zijn. Vanwege zijn uitzonderlijke prestaties als tennisser en zijn verdiensten als ambassadeur van het land is voor Federer een uitzondering gemaakt. Hierdoor is de munt extra bijzonder en gewild onder verzamelaars.

Waarom deze munt waarschijnlijk snel uitverkocht zal zijn:

Ik wens u veel plezier met deze zilveren Zwitserse 20 Franc munt ter ere van Federer.

Deel het bericht