Reserveer nu nog uw officiële Nederlandse set voor slechts € 26,95

(Leestijd: 1 minuut)

Onlangs heeft u de kans gekregen om de officiële Nationale B.U. Set van dit jaar te reserveren voor slechts € 26,95. Het liep direct storm op de website waar u zich kunt inschrijven op deze razend populaire muntset. Net zoals in voorgaande jaren, zijn er heel veel verzamelaars die de hoogwaardige Nederlandse set willen bemachtigen.

De eerste Nationale B.U. Sets van 2021 zijn afgelopen vrijdag verzonden en de rest zal morgen volgen. U kunt uw exemplaar dan ook snel verwachten. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest deze gewilde set te reserveren? Schrijf dan snel in via deze link, want op is op!

Deze nieuwe Nationale B.U. Set bevat alle acht Nederlandse Euromunten van dit jaar. In tegenstelling tot voorgaande jaren, wordt geen van deze wettige betaalmiddelen in omloop gebracht. De Nederlandse Euromunten 2021 zijn dus alleen via een officiële muntset te verkrijgen.

Hierdoor is de interesse in deze unieke muntset waarschijnlijk extra groot. En dat terwijl de Nationale B.U. Set altijd al tot de meest verzamelde muntsets van Nederland behoort. Door de streng gelimiteerde oplage van slechts 12.500 exemplaren, hebben wij naar verwachting te weinig exemplaren ter beschikking. Vul daarom nu hier uw reserveringsformulier in.

Uitgifte Officiële Nationale B.U. Set 2021
Thema Nederlandse Steden - Utrecht
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 12.500 sets! Reserveer snel hier een exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Geleverd in representatieve blisterverpakking
Officiële uitgifteprijs Slechts € 26,95

Dit is de vijfde en tegelijkertijd laatste Nationale B.U. Set uit de serie ‘Nederlandse Steden’. Op deze set staat de Domstad, Utrecht, centraal. Eerdere sets uit deze serie waren gewijd aan onder meer Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Wat het thema van volgend jaar wordt, dat is nog onbekend. Indien u zich nu hier inschrijft voor de officiële Nationale B.U. Set Collectie, verkrijgt u wel alvast het exclusieve recht om deze set te bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs. Hetzelfde geldt voor de Nederlandse jaarsets in B.U. kwaliteit die later verschijnen. Zo weet u zeker dat u de populaire sets niet misloopt en dat u er niet teveel voor betaalt.

Wanneer u bent ingeschreven voor de reserveringslijst, wordt u ook bij beschikbaarheid één van de voorgaande B.U. Sets aangeboden. Hierdoor kunt u op een eenvoudige en voordelige wijze kennismaken met dit populaire verzamelgebied, Natuurlijk ontvangt u elke zending 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht, zonder risico, en verzamelt u alleen zolang u dat wilt.

Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwste Nationale B.U. Set.

Deel het bericht