Inschrijving gestart voor populaire B.U. Set 2021

(Leestijd: 1 minuut)

Ook in dit nieuwe verzameljaar staan wij weer in dienst van de verzamelaar. Wij blijven ons uiterste best doen om u op de hoogte houden van de nieuwste uitgiften, tijdelijke aanbiedingen en unieke verzamelkansen. Zo kunt u zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de populaire officiële Nationale B.U. Set 2021.

De Nationale B.U. Set is één van de meest verzamelde muntsets van Nederland. De oplage wordt dit jaar echter beperkt tot slechts 12.500 stuks. Eerdere sets met een zeer streng gelimiteerde oplage waren soms al na enkele dagen uitverkocht. Schrijf dus snel in via deze link, want op is op!

Ik heb de nieuwe jaarset nog niet zelf vastgehouden, want deze wordt op dit moment geslagen. Echter raad ik u ten zeerste aan u vandaag al in te schrijven. Indien u de officiële Nederlandse muntset nu reserveert, bent u gegarandeerd van een exemplaar. Uw set wordt geleverd in de originele blisterverpakking en bevat alle munten van 1 Eurocent tot en met 2 Euro. Dit is een unieke kans voor u, want de Nederlandse Euromunten 2021 komen niet in omloop.

Elke munt is in de hoogwaardige kwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Dit is de kwaliteit waarbij de munten worden geslagen met speciaal gepolijste muntplaatjes. Tevens worden de munten direct na het slaan apart verpakt, zodat ze zonder verdere krasjes of beschadigingen in de representatieve verpakking geplaatst kunnen worden.

Uitgifte Officiële Nationale B.U. Set 2021
Thema Nederlandse Steden - Utrecht
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 12.500 sets! Reserveer snel hier een exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Geleverd in representatieve blisterverpakking
Officiële uitgifteprijs Slechts € 26,95

Naar verwachting kunnen wij de officiële Nationale B.U. Set 2021 begin februari naar u toezenden. Dit is de vijfde en tevens laatste set in de populaire serie ‘Nederlandse Steden’. Zoals u op de afbeelding kunt zien, staat Utrecht centraal op de set van dit jaar. Eerdere sets uit deze serie waren onder meer gewijd aan Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Door de streng gelimiteerde oplage zijn er helaas te vaak verzamelaars geweest die te laat waren om een jaarset te bestellen. Deze was volledig uitverkocht, of werd alleen nog voor hogere bedragen verhandeld. Daarom kunt u zich hier eenvoudig aanmelden voor de Officiële Nationale B.U. Set Collectie. Uw naam wordt dan op de exclusieve reserveringslijst voor de gewilde sets geplaatst. Zo weet u 100% zeker dat u niet alleen de set van 2021, maar ook die van de aankomende jaren, gegarandeerd kunt bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Als u bent ingeschreven op de reserveringslijst, wordt u bovendien ook bij beschikbaarheid één van de schaarse sets van voorgaande jaren aangeboden. Zo kunt u eenvoudig uw collectie compleet maken. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht, zonder risico, en verzamelt de sets alleen zolang als u dat wilt.

Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwste Nationale B.U. Set.

Deel het bericht