Reserveer nu uw officiële Franse 2 Euro ter herdenking van het EK

(Leestijd: 1 minuut)

Eerder dit jaar kreeg u als eerste de kans om een officieel aandenken aan het aanstaande EK voetbal te verkrijgen. Inmiddels hebben wij al vele positieve reacties op deze uitgifte ontvangen. Zoals verwacht, is de belangstelling in het EK en alles wat daarmee te maken heeft nu al enorm.

Het komt dan ook goed uit dat één van onze experts vorige week de mogelijkheid had om een andere EK munt over te nemen van een Franse handelaar. Wij hebben er zoveel mogelijk naar Nederland gehaald, maar het betrof helaas maar een kleine partij. Waarschijnlijk te weinig om aan de vraag te voldoen. Klik daarom snel hier en bestel de officiële Franse EK munt voor slechts € 19,95.

Door de strikt gelimiteerde oplage van 10.000 stuks en de beperkte internationale beschikbaarheid, is dit misschien wel uw enige kans om deze 2 Euro ter ere van een EK te bemachtigen. Daarom raad ik u aan zo spoedig mogelijk te reageren als u de munt aan uw verzameling wilt toevoegen. Vul dan dus direct hier uw persoonlijke reserveringsformulier in.

Frankrijk heeft de speciale 2 Euromunt uitgegeven ter herdenking van het EK 2016. Het unieke wettige betaalmiddel is geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated en is direct daarna verpakt in de officiële UEFA verpakking, waarin de schaarse munt ook wordt geleverd. Indien u de munt nu bestelt, ontvangt u uw zending voor het einde van de week.

Zoals velen zich nog wel zullen herinneren, nam Nederland niet deel aan dit kampioenschap. Oranje, dat nog derde werd op het WK van 2014, eindige als vierde in zijn kwalificatiegroep. Portugal wist Frankrijk op eigen bodem te verslaan in de finale en werd daarmee gekroond tot winnaar. Welk land het aanstaande EK wint, dat zal natuurlijk nog moeten blijken. Gelukkig doet Nederland in ieder geval wel weer mee.

Ik wens u veel plezier met deze schaarse Franse Herdenkingsmunt ter ere van het EK voetbal.

Deel het bericht