Zeven vorsten op één munt

(Leestijd: 1 minuut)

Vorig jaar heeft u de kans gehad om de laatste 2 Euro van Koningin Beatrix, die vlak voor de troonswisseling was uitgegeven, te bemachtigen. Vandaag kunnen wij u een officiële Nederlandse munt aanbieden die minstens zo uniek is. Op deze historische munt ziet u niet één of twee, maar wel zeven vorsten van ons Koninkrijk.

Het bijzondere wettige betaalmiddel was de eerste 2 Euro die na de abdicatie was geslagen, met het portret van onze nieuwe Koning. Hierdoor was de vraag naar deze speciale Herdenkingsmunt natuurlijk gigantisch. De munt in de hoogwaardige kwaliteit Brilliant Uncirculated was dan ook snel uitverkocht.

Via een bevriende handelaar hebben wij weer een gering aantal exemplaren kunnen verkrijgen. Echter, naar verwachting zullen wij ook nu te veel aanvragen ontvangen. Van mensen die toen te laat waren, of nog geen verzamelaar waren. Klik daarom nu hier en bestel direct uw exemplaar!

De speciale Herdenkingsmunt is uitgegeven ter viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Het verfijnde ontwerp bevat de silhouetten van de zeven vorsten die het Koninkrijk in deze periode heeft gekend, beginnend met Koning Willem I. Op deze pagina kunt u het ontwerp van dichterbij bekijken.

Het is u wellicht opgevallen dat de zeven portretten zijn verbonden met een lint. Van Koning Willem I loopt dit lint via Koning Willem II en III door naar Koningin Wilhelmina, Juliana en Beatrix om tot slot te eindigen bij Koning Willem-Alexander.

De specificaties die de munt zo bijzonder maken:

  • Enige munt met zeven Koningen en Koninginnen der Nederlanden
  • Eerste 2 Euromunt met het portret van Koning Willem-Alexander
  • Geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated
  • Geleverd in originele Coincard
  • Zeer beperkte oplage van 25.000 stuks
  • Nu verkrijgbaar voor slechts € 19,95, bestel direct

De speciale 2 Euro ter viering van 200 jaar Koninkrijk kan direct worden verzonden. Daarbij worden de bestellingen uiteraard op volgorde van binnenkomst behandeld. Zorg er dan ook voor dat u op tijd bent en vul nu uw reserveringsformulier in.

Ik wens u heel veel plezier met uw Herdenkingsmunt.

Deel het bericht