Bereid u nu voor op 2021

(Leestijd: 1 minuut)

Dit jaar waren de gouden en zilveren Nederlandse munten in zeer korte tijd compleet uitverkocht. Veel verzamelaars hebben ons laten weten dat zij hierdoor helaas achter het net hebben gevist. Hopelijk heeft u de munten die u wilde bemachtigen nog wel op tijd kunnen bestellen.

Waarschijnlijk zijn Nederlandse munten die in 2021 verschijnen weer zo snel uitverkocht. Ondanks de enorme vraag, houdt het Ministerie van Financiën de oplage van de zilveren en gouden uitgiften strikt gelimiteerd. Daarom bieden wij u nu de kans om deze munten gegarandeerd te ontvangen.

Wilt u de nieuwe Sterling zilveren munten bemachtigen? Teken dan nu in op de exclusieve reserveringslijst voor deze munten. U ontvang niet alleen de nieuwe uitgiften gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs; ook bespaart u direct 50% op een zilveren 5 Euro in de hoogste kwaliteit.

Indien u de waardevolle gouden Herdenkingsmunten wilt verzamelen, klik dan nu hier en meld u direct aan voor de exclusieve reserveringslijst voor de Goud Collectie. Ter kennismaking ontvangt u dan maar liefst € 100,- korting op één van de allerlaatste gouden munten van Koningin Beatrix!

Indien u uw kennismakingszending voor de zilveren of gouden collectie betaalt en behoudt, blijft uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie staan. Zodra er een nieuwe zilveren of gouden munt wordt aangekondigd, wordt er direct een exemplaar op uw naam gereserveerd. Na de Eerste Slag krijgt u deze vrijblijvend op zicht aangeboden. Daarnaast zal u periodiek één van de overige munten uit de collectie worden aangeboden. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen op zicht.

Gesloten tijdens de feestdagen
Vanwege de feestdagen zijn wij gesloten tot en met zondag 3 januari. In deze periode vinden er geen zendingen plaats en kan onze klantenservice u niet te woord staan. U kunt echter wel een bestelling plaatsen via een reserveringsformulier op onze website of via een reeds ontvangen bestelcoupon.

In het nieuwe jaar staan wij graag weer voor u klaar. Wij zullen de ontvangen berichten zo spoedig mogelijk behandelen. Hetzelfde geldt voor de bestellingen, welke natuurlijk op volgorde van binnenkomst worden verwerkt.

Ik wens u alvast een voorspoedige jaarwisseling toe en heel veel plezier met de munten die volgend jaar worden uitgegeven.

Deel het bericht