Bemachtig de Nationale B.U. Set 2020 nu nog voor de officiële uitgifteprijs

(Leestijd: 1 minuut)

Een nieuw muntjaar begint meestal met de aankondiging van misschien wel de meest verzamelde muntset van ons land: de officiële Nationale B.U. Set. Dat was ook dit jaar het geval en na de aankondiging liep het direct storm op onze website. Hoewel deze hoogwaardige muntset altijd populair is geweest, lijkt de belangstelling met het jaar toe te nemen. Niet voor niets is de set vaak ruim voor het einde van het jaar volledig uitverkocht.

Wij hebben uw reservering voor de Nationale B.U. Set van 2020 echter nog niet ontvangen. U heeft geluk, want wij hebben nog een exemplaar voor u ter beschikking. Klik daarom snel hier om net als vele andere verzamelaars uw jaarset in Brilliant Uncirculated kwaliteit te bemachtigen.

U ontvangt uw set nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95 (later € 29,95). Bovendien profiteert u tevens van een exclusief voorkeursrecht op de set die volgend jaar verschijnt. Dat houdt in dat u deze hoogwaardige Nederlandse muntset gegarandeerd kunt bemachtigen.

Uw set bevat alle officiële Circulatiemunten van ons land, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Dit zijn natuurlijk niet zomaar centen en Euro’s. Deze munten zijn geslagen in de hoogwaardige kwaliteit Brilliant Uncirculated en prachtig bijeengebracht in een representatieve verpakking.

Bovendien is in 2020 alleen de 5 Eurocent daadwerkelijk in circulatie gebracht. De resterende zeven munten zijn exclusief voor verzamelaars uitgegeven en alleen in een set te verkrijgen. Vul snel uw reserveringsformulier in om deze set te bemachtigen.

Uitgifte Officiële Nationale B.U. Set 2020
Thema Nederlandse Steden - Rotterdam
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 12.500 sets, reserveer hier een exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Geleverd in representatieve verzamelverpakking
Uw set kost nu Slechts € 26,95 (in plaats van later € 29,95)
Indien u deze set behoudt, dan wordt uw naam tevens op de exclusieve reserveringslijst voor de Nationale B.U. Set Collectie geplaatst. Dat houdt in dat u ook de jaarsets die nog verschijnen kunt ontvangen voor de officiële uitgifteprijs en daarbij van een voorrangspositie geniet. Op deze manier hoeft u geen set meer te missen of teveel te betalen om uw collectie compleet te maken.

Tevens wordt u periodiek één van de muntsets aangeboden van een voorgaand jaar. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht. U kunt zich op elk moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ik wens u heel veel plezier met deze gewilde Nederlandse muntset in B.U. kwaliteit.

Deel het bericht