Reserveer nu de officiële David Bowie munt!

(Leestijd: 1 minuut)

Misschien heeft u het al gehoord of gelezen: De officiële David Bowie munt is vanaf vandaag verkrijgbaar. De Britse Koninklijke Munt heeft dit schitterende eerbetoon aan het muziekicoon op bijzondere wijze gelanceerd, want het eerste exemplaar heeft een baan om de aarde gemaakt.

Indien u de munt wilt bemachtigen, klik dan snel hier en vul direct uw reserveringsformulier in. Door de populariteit van de artiest achter hits zoals Space Oddity, Let’s Dance en Heroes zal de vraag naar deze munt enorm zijn. Ook in Nederland. De verwachting is dat er veel meer vraag dan aanbod is.

Dat was ook het geval met de eerdere munten ter ere van Queen en Elton John. Toch heeft de Britse Munt de oplages van de zilveren en gouden David Bowie munten ook nu weer zeer streng gelimiteerd. Mis uw kans dus niet en laat het ons nu weten als u de officiële David Bowie munt wilt reserveren.

Omdat Space Oddity Bowies eerste hit was, bewees de Britse Munt de muzieklegende met deze ‘ruimtelancering’ in zijn eigen baanbrekende stijl eer. De Herdenkingsmunt werd met behulp van een ballon naar 35.000 meter boven de aarde gebracht. Na 45 minuten werd die weer naar beneden gehaald, waarna de ballon landde in Groot-Brittannië.

Op de munt ziet u een portret van David Bowie, gebaseerd op de tijd die de ster in Berlijn doorbracht. Op de achtergrond is een bliksemschicht weergegeven. Misschien herkent u dit motief? Op de hoes van het album Aladdin Sane uit 1973 stond deze bliksemschicht op het gezicht van Bowie.

Uitgifte Muzieklegendes - David Bowie
Metaal en kwaliteit Divers
Jaar 2020
Inclusief Representatieve verzamelverpakkingen en officiële toebehoren

De gloednieuwe David Bowie munt is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Op deze pagina kunt u de diverse uitgiften bekijken en natuurlijk direct een bestelling plaatsen, indien u de munt mooi vindt. Houd er in dat geval alstublieft rekening mee dat de oplage van de zilveren en gouden uitgiften zeer beperkt is en wacht niet te lang met uw reservering.

Ik wens u veel plezier met deze unieke Herdenkingsmunt ter ere van een muzieklegende.

Deel het bericht