Reserveer de Euroset van Litouwen nu voor slechts € 9,95

(Leestijd: 1 minuut)

Eerder dit jaar hebben Bulgarije en Kroatië een eerste stap gezet in de toetreding tot de Eurozone. Echter, er zullen nog vele stappen volgen. Nu moeten de landen zich minimaal twee jaar lang bewijzen en aan hele strenge criteria voldoen. Pas daarna worden er verdere voorbereidingen voor de invoering van de Euro getroffen.

Dat betekent dat de Euro op zijn vroegst in 2023 in een nieuw land wordt ingevoerd. Waarschijnlijk hoopten veel muntverzamelaars dat dit al eerder zou gebeuren. De vraag naar complete Eurosets uit nieuwe Eurolanden is namelijk extreem hoog. Dat werd wederom bewezen in 2015, toen er voor het laatst een land toetrad tot de Eurozone.

Dankzij de inspanningen van onze muntexperts kunnen wij u de officiële Euroset van dat land vandaag weer aanbieden. U ontvangt uw set zelfs voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 29,95). Echter zijn er maar enkele complete sets beschikbaar. Klik daarom snel hier om de schaarse Euroset van Litouwen te reserveren!

Al sinds de invoering van de gemeenschappelijke munt zijn er mensen die complete Eurosets verzamelen. Het aantal verzamelaars is door de jaren heen echter fors toegenomen. Het is dan ook uitgegroeid tot één van de grootste Europese verzamelthema’s.

Hierdoor zijn in heel Europa de Euromunten van nieuwe landen zeer populair. Dit geldt zeker in voor Nederland, weten wij uit ervaring. Wij verwachten dan ook dat deze officiële Euroset van Litouwen weer snel zal zijn vergeven. Laat nu uw gegevens achter en bespaar direct 67%.

Uitgifte Euroset van Litouwen
Collectie Officiële Eurosets alle Eurolanden
Inclusief Luxe verzamelblister en speciale Herdenkingsuitgifte
Eerste Euroset 2015
Nominale waarde 3,88 Euro
Ter kennismaking Van € 29,95 voor slechts € 9,95
Beschikbaarheid Zeer beperkt aantal set, reserveer nu een exemplaar

Indien u de set van Litouwen behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Eurosets alle Eurolanden Collectie geplaatst. Dat betekent dat u voorrang krijgt op de sets die nog zullen verschijnen. Ook zal u periodiek, bij beschikbaarheid, één van de andere schaarse Eurosets geheel vrijblijvend worden aangeboden. Natuurlijk ontvangt u uw zendingen 21 dagen vrijblijvend op zicht, zonder verplichtingen.

Ik wens u veel plezier met deze speciale set van het land dat als laatste de Euro invoerde.

Deel het bericht