Historische Herdenkingsmunt tijdelijk weer verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)

De ervaring heeft ons geleerd dat er altijd enorm veel interesse is in munten waarop iemand voor het laatst is afgebeeld. Vooral als de oplage strikt is gelimiteerd en schaarste volgens experts waarschijnlijk is. Deze Herdenkingsmunten worden later vaak hele gewilde verzamelobjecten.

Hetzelfde geldt ook wanneer iemand, of iets, voor het eerst op een munt is weergegeven. Deze munten hebben vaak een hoge historische waarde en zijn hierdoor geliefd onder verzamelaars. Het unieke wettige betaalmiddel dat wij u nu aan kunnen bieden is hier een uitstekend voorbeeld van.

Toen het ontwerp van deze speciale Herdenkingsmunt werd onthuld, waren er heel veel verzamelaars die direct een exemplaar reserveerden. Dankzij de oplage van slechts 10.000 stuks was de munt gelijk na uitgifte uitverkocht. Door terugkoop uit de markt hebben wij echter tijdelijk een exemplaar voor u. Klik snel hier en roep uw munt af!

Deze speciale Herdenkingsmunt is de eerste munt met het portret van zowel Beatrix als Willem-Alexander. Tegelijkertijd is het de allerlaatste 2 Euro met het portret van Koningin Beatrix. Heeft u deze munt in de allerhoogste kwaliteit dus nog niet in uw verzameling? Vul dan direct het bestelformulier in, want op is écht op.

Het Koninklijk Dubbelportret is in opdracht van het Ministerie van Financiën geslagen ter ere van de troonswisseling. Wij kunnen u deze Proofmunt nu aanbieden voor slechts € 39,95, in de originele verpakking met het officiële certificaat.

De specificaties die de Dubbelportret Proofmunt zo gewild maken:

  • Eerste munt met Dubbelportret Beatrix en Willem-Alexander
  • Geslagen ter ere van de abdicatie van Koningin Beatrix
  • In originele verpakking met Certificaat van Echtheid
  • Hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof
  • Zeer beperkte en eenmalige oplage: 10.000 stuks

Ik wens u veel plezier met deze unieke Nederlandse 2 Euro Herdenkingsmunt.

Deel het bericht