Officiële Canadese Bevrijdingsmunt in oplage verlaagd!

(Leestijd: 1 minuut)

Enkele weken geleden had ik een gesprek met onze vertegenwoordiger bij de Royal Canadian Mint. Wij hebben het onder andere over de verwachtingen voor het volgende muntjaar gehad, maar natuurlijk ook over dit jaar. Het jaar waarin de hele wereld met Covid-19 te maken heeft gekregen.

Door een landelijke lockdown eerder dit jaar moest de Royal Canadian Mint haar fabriek abrupt sluiten. Hierdoor was de productie van diverse munten noodgedwongen stilgelegd. Dat gold ook voor deze officiële Bevrijdingsmunt in puur zilver, waarnaar zoveel vraag is geweest in ons land.

Onze vertegenwoordiger had gelukkig ook goed nieuws. Voor u in het bijzonder. Het Amsterdams MuntKantoor heeft onverwachts nog een klein aantal exemplaren kunnen overnemen. Zorg dus dat u uw laatste kans niet mist en klik snel hier om deze hele schaarse Canadese munt te bestellen!

Toen de fabriek sloot, waren ongeveer 4.500 van de 7.500 officiële Bevrijdingsmunten geslagen. Hoewel de fabriek weer is geopend, is er geen ruimte in het numismatische programma om de resterende munten te slaan. Dit betekent dat de oplage nog veel strikter is gelimiteerd dan gepland. Ga daarom nu naar uw bestelformulier en vul uw gegevens in.

Toen wij deze schitterende munt eerder dit jaar aanboden, was de vraag groter naar het officiële aandenken aan onze bevrijding groter het aanbod. Niets wijst erop dat het dit keer anders zal zijn. In tegendeel. Wilt u de unieke munt dus gegarandeerd aan uw verzameling toevoegen? Klik dan nu hier en bestel uw munt direct.

Thema De bevrijding van Nederland
Land Canada
Kwaliteit Hoogst mogelijke kwaliteit, Proof
Metaal Puur (99,99%) zilver
Nominale waarde 20 Dollar
Oplage Extra gelimiteerd: Bestel snel uw exemplaar!

Ik wens u veel plezier met deze Canadese munt ter viering van de bevrijding van Nederland.

Deel het bericht