Zeer zeldzame Vaticaanse set nu beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Er zijn van die dagen dat alles meezit. Eén van onze muntexperts had laatst zo’n dag. In een kluis vond hij deze schitterende set met twee gouden Vaticaanse munten, geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit.

Daar eindige de verrassing niet. Het bleek niet om één, niet om twee, maar om vier exemplaren te gaan. Daarom bieden wij onze klanten graag een kans om de unieke Vaticaanse Goudset te bemachtigen. Bent u geïnteresseerd? Ga dan nu naar de beveiligde website en vul snel uw formulier in.

Deze zeldzame Goudset is nog nooit aangeboden in Nederland. De ervaring leert ons echter dat veel mensen juist Vaticaanse munten verzamelen. Hierdoor verwachten wij dat de vraag groot is. Veel groter dan de vier beschikbare sets. Klik direct hier om in te schrijven op deze primeur.

Gouden munten uit Vaticaanstad zijn altijd zeer gewild. Het zijn misschien wel de meest gewilde herdenkingsmunten wereldwijd. Omdat Vaticaanstad de kleinste onafhankelijke staat van de wereld is, zijn de oplages van munten echter zeer beperkt. Deze schaarste heeft ervoor gezorgd dat diverse munten fors in waarde zijn gestegen sinds de uitgifte.

De Vaticaanse Combinatieset waar u nu kans op maakt bestaat uit een officiële gouden 50 Euro en een gouden 20 Euro uit 2015. De prachtige set met twee waardevolle herdenkingsmunten is uitgegeven ter ere van de Heilige Maagd Maria van de Heilige Rozenkrans van Pompeï.

Als u gouden munten bestelt, wilt u natuurlijk zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit en specificaties van de munten. Zekerheid die wij u kunnen geven, want allebei deze munten zijn voorzien van het Certificaat van Echtheid van de Vaticaanse Munt. De certificaten garanderen u dat u de originele gouden Herdenkingsmunten in de hoogst mogelijke muntkwaliteit ontvangt.

Reserveringen voor deze schaarse set worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Zo kunnen wij al onze klanten een kans geven de speciale munten te verkrijgen. Als u hier klikt, wordt u direct naar uw reserveringsformulier geleid en kunt u gelijk uw interesse doorgeven. Zo maakt u het meeste kans een exemplaar te bemachtigen.

Ik wens u veel plezier met uw unieke 50 Euro en 20 Euro Combinatieset van Vaticaanstad.

Deel het bericht