Maak direct kans op een schaarse Gulden in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)

De afgelopen jaren heb ik heel veel Nederlandse muntverzamelaars gesproken. Wanneer het gesprek over het favoriete verzamelgebied van iemand gaat, is het antwoord vaak hetzelfde. De meeste mensen verzamelen het liefst Nederlandse munten, of, breder gezien, munten van ons hele Koninkrijk.

Daarom vind ik het altijd een aangename verrassing als ik u in deze nieuwsbrief een speciale munt uit ons Koninkrijk aan kan bieden. Zoals nu. Eén van onze experts wist onlangs onverwachts een paar exemplaren van deze officiële Gulden in Sterling zilver te bemachtigen. De beschikbaarheid is zeer beperkt, dus roep vandaag uw schaarse 5 Gulden af voor slechts € 49,95.

Zoals vaak het geval is wanneer wij een Nederlandse munt aanbieden, verwacht ik zelfs dat de vraag veel groter zal zijn dan het aanbod. Daarom kan ik u aanraden snel uw reservering te plaatsen. Klik nu hier en vul direct uw formulier in zodat u deze kans niet misloopt.

Wie Nederlandse munten verzamelt, verzamelt vaak ook munten van Nederlandse gebieden overzee. Ondanks de enorme populariteit van de munten, is de oplage van deze Antilliaanse 5 Gulden echter zeer strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 2.000 Herdenkingsmunten geslagen voor alle inwoners van het Koninkrijk der Nederlanden, en daarbuiten.

Bovendien is de munt geslagen in de hoogste muntkwaliteit: Proof. Daarbij wordt gebruikgemaakt van speciale gepolijste muntplaatjes en gepolijste muntstempels. Het resultaat? Een prachtige munt als herinnering aan een prachtig moment. Het is geen wonder dat de munt al snel was uitverkocht.

Dit moment is uitgebeeld op de muntzijde. Het betreft de verwelkoming van Koning Willem-Alexander, in 2013. Ter ere van deze gelegenheid zijn diverse speciale Herdenkingsmunten uitgegeven. Curaçao en Sint Maarten verwelkomden Zijne Majesteit met deze munt.

Ik wens u veel plezier met uw schaarse Antilliaanse 5 Gulden in Sterling zilver.

Deel het bericht