Gekleurde De Nederlandsche Bank Prestige Set tijdelijk weer beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

In tegenstelling tot andere landen, geeft Nederland zelden een set met gekleurde Herdenkingsmunten uit. De muntsets verschijnen veel minder vaak dan menig verzamelaar zou willen. Als er al een set met deze gekleurde uitvoeringen van onze wettige betaalmiddelen wordt geslagen, is de oplage extreem gelimiteerd. Hierdoor zijn Nederlandse kleursets vaak vliegensvlug uitverkocht.

Daarom ben ik verheugd dat ik u vandaag deze unieke zilveren Prestige Set met officiële Nederlandse Herdenkingsmunten in kleur aan kan bieden. Uw set bevat drie Vijfjes in Sterling zilver en enkele exclusieve 10, 25 en 50 Guldenbiljetten in puur zilver. Deze miniatuur bankbiljetten zijn alleen in deze set verkrijgbaar.

Mede door de nostalgische Guldenbiljetten was de set al na enkele uren uitverkocht. Door terugkoop uit de markt hebben wij weer 17 exemplaren bemachtigd. Waarschijnlijk is de vraag ook nu veel groter dan het aanbod, dus mis uw kans niet! Klik snel hier om direct naar de pagina te gaan waar u uw set kunt afroepen.

Uw exclusieve ‘De Nederlandsche Bank’ set wordt geleverd in een luxe houten presentatiecassette, inclusief Certificaat van Echtheid. Ook de andere Nederlandse kleursets en Prestige Sets die u hier kunt reserveren worden geleverd in de bijbehorende cassettes en met de originele certificaten.

Meestal zijn de munten in dit soort sets geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Indien er een Prestige- of kleurset wordt verkregen door terugkoop uit de markt, wordt deze eerst uitvoerig gecontroleerd door een ervaren muntexpert. Elke set die u vandaag kunt bestellen bevindt zich dan ook in de authentieke staat en voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

In 2012 werd voor het eerst een officiële Nederlandse set met gekleurde munten uitgegeven. De Tulpenset. Dit bleek een grandioos succes te zijn. Al binnen één dag na uitgifte was deze set volledig uitverkocht. Ook de paar kleursets die daarna zijn uitgegeven, waren meestal al snel niet meer te verkrijgen.

Af en toe worden uitverkochte Nederlandse kleursets aangeboden op marktplaatsen of veilingen. Meestal moeten verzamelaars dan wel bereid zijn fors meer te betalen dan de uitgifteprijs. De speciale sets zijn namelijk tot wel 267% in waarde gestegen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Tulpenset uit 2012, waar tijdelijk weer twee exemplaren van te verkrijgen zijn.

Ik wens u veel plezier met uw prachtige Nederlandse muntset.

Deel het bericht