Reserveer nu uw officiële James Bond munt!

(Leestijd: 1 minuut)

Heel veel gebeurtenissen zijn dit jaar noodgedwongen geannuleerd of uitgesteld. Variërend van bijvoorbeeld Bevrijdingsfeesten in de buurt tot enorme internationale sportevenementen en van lokale theatervoorstellingen tot verschillende grootse bioscoopfilms. Zo is ook de 25e film uit één van de meest succesvolle filmreeksen ooit uitgesteld naar november.

In deze film speelt de beroemdste Britse spion allertijden, James Bond, de hoofdrol. Speciaal voor het filmjubileum heeft The Royal Mint een officiële Herdenkingsmunt ter ere van 007 geslagen. Wij bieden u vandaag graag de kans deze unieke munt te reserveren, nu vanaf slechts € 19,95.

Er is erg veel internationale interesse in de James Bond munt, terwijl de beschikbaarheid bijzonder beperkt is. Hierdoor hebben wij slechts een zeer gelimiteerd aantal exemplaren kunnen verkrijgen voor de Nederlandse markt. Indien u de schaarse munt gegarandeerd wilt bemachtigen, klik dan snel hier en vul uw formulier in. Waarschijnlijk is dit uw enige kans.

Het officiële Britse betaalmiddel ter ere van James Bond is verkrijgbaar in verschillende speciale verzamelkwaliteiten. U kunt bijvoorbeeld de uitgifte in Brilliant Uncirculated kwaliteit bestellen voor slechts € 19,95 of de 24 Karaat gouden munt in Proof kwaliteit voor € 699,-. Zo is er voor iedere verzamelaar en elk budget wat wils.

Wilt u weten in welke kwaliteiten het unieke verzamelobject precies te verkrijgen is? Ga dan nu naar deze pagina en bekijk de mogelijkheden. Indien u een James Bond munt ziet die u aan uw verzameling wilt toevoegen, wordt aangeraden direct het aantal te selecteren en uw reservering te voltooien. Het zou immers zonde zijn als u te lang wacht en het gewenste exemplaar reeds is uitverkocht.

Ik wens u veel plezier met uw officiële James Bond munt.

Deel het bericht