Bijna uitverkocht: Het officiële Woudagemaal Vijfje

(Leestijd: 1 minuut)

Twee weken geleden onthulden wij het ontwerp van de allereerste Nederlandse 5 Euro waarop onze Koning met zijn baard is afgebeeld. In de media is veel aandacht deze speciale munt besteed. Het liep dan ook lange tijd storm op de website waar u het unieke Vijfje kunt bestellen.

Door de grote vraag was het gouden Woudagemaal Tientje al snel volledig uitverkocht. Helaas waren veel mensen te laat om deze waardevolle munt te reserveren. Daarom willen wij u hierbij waarschuwen. Ook de andere uitgiften zijn bijna uitverkocht. Wij raden u daarom ten zeerste aan nu uw Woudagemaal Vijfje te reserveren, want op is op!

Misschien is dit zelfs wel uw laatste kans om de munt te bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs. Wanneer een Nederlandse 5 of 10 Euro munt eenmaal is uitverkocht, wordt deze vaak alleen nog voor veel hogere bedragen verhandeld. Klik dus hier en bestel direct.

De nieuwste munt wordt geslagen in opdracht van het ministerie van Financiën en behoort tot de officiële ‘Nederlands Werelderfgoed’ serie. Het Vijfje wordt uitgegeven ter ere van het grootste functionerende stoomgemaal ter wereld, het Woudagemaal. Dit bijzondere bouwwerk op Hollandse bodem prijkt op de themazijde van uw munt.

Op de Koningszijde ziet u Koning Willem-Alexander met zijn baard. Hoewel de Koning de baard al meer dan een jaar heeft, is deze nu pas op een munt afgebeeld. Bovendien betekent dit niet persé dat Zijne Majesteit ook volgend jaar op deze wijze wordt afgebeeld. Dat is nog de grote vraag.

Mede hierdoor willen veel mensen de unieke munt bemachtigen. Net zoals dat velen de allereerste munt van Koning Willem-Alexander na de troonswisseling wilden verkrijgen, of juist de allerlaatste muntset van de toenmalige Koningin Beatrix. Dit zijn altijd uitgiften waar veel interesse in is.

De Ceremoniële Eerste Slag van het Woudagemaal Vijfje vindt plaats op 7 oktober. Wij zullen uw bestelling waarschijnlijk snel daarna kunnen verzenden. Naar verwachting ontvangt u uw zending in de loop van de daaropvolgende week.

Ik wens u veel plezier met deze unieke Nederlandse Herdenkingsmunt ter ere van het Woudagemaal.

Deel het bericht